Διαρκείς αποκαλύψεις γίνονται στην υπόθεση της 14χρονης στον Μυλοπόταμο της Κρήτης, που την κακοποιούσαν σεξουαλικά και την εκπόρνευαν μέχρι και πριν 20 μέρες. Αφορμή για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης ήταν μια ανώνυμη καταγγελία που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο πατέρας της 14χρονης σήμερα κοπέλας, μόλις έμαθε ότι η ανήλικη κόρη του ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του δίπλα σε μία φιάλη υγραερίου και δίπλα του ένα χειρόγραφο σημείωμα εξηγούσε το γιατί.  Ο ίδιος, με ένα χειρόγραφο σημείωμα, εξήγησε το γιατί.

Στενός συγγενής της οικογένειας διαβάζει στο MEGA τα τελευταία του λόγια: «Το σημείωμα έλεγε: «Έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου, και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την Αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του»», ενώ πρόσθεσε ότι για να γίνει γνωστή η αλήθεια πρέπει η Aστυνομία να ψάξει το κινητό της κόρης του.

Στην υπόθεση εμπλέκονται, μέχρι στιγμής, 12 άτομα από 18-38 ετών εκ των οποίων οι δύο φαίνεται ότι την έχουν βιάσει, ενώ οι υπόλοιποι ασελγούσαν σε βάρος της.

Ένας 38χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν συνελήφθη. Όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι του χωριού, ο 38χρονος ήταν υπάλληλος του πατέρα της ανήλικης και τον βοηθούσε στις δουλειές των χωραφιών. Φέρεται να την είχε βιάσει και να την εξέδιδε έναντι χρηματικού ποσού.

Η κυνική ομολογία

Ένας εκ των 12 ανδρών που είναι στο στόχαστρο των Αρχών, μιλάει στο MEGA για τη 14χρονη.

«Με την κοπέλα είχαμε βγει δύο φορές, ένα φλερτ ήταν, αυτό μόνο. Με Instagram μιλούσαμε, δέκα μηνύματα ανταλλάξαμε, μετά έφυγε, σταματήσαμε να μιλάμε. Μου είχε πει ότι πάει Γ’ Γυμνασίου».