Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στο Ρέθυμνο βλέπει το φως της δημοσιότητας για την οποία ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακριτική Αρχή.

Η υπόθεση αφορά μία 15χρονη από την περιοχή του Μυλοποτάμου που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 12 άτομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive.gr η δικογραφία αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης, είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση έγιναν γνωστά στις αστυνομικές αρχές πριν από περίπου έξι μήνες. Τότε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, είχε συλληφθεί ένας αλλοδαπός, για άλλο όμως αδίκημα, ο οποίος προφυλακίστηκε και το διάστημα που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και για την υπόθεση με την ανήλικη.

Από την άλλη πλευρά η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr αναφέρει ότι πριν αρκετούς μήνες έφτασε στα γραφεία της Aστυνομίας μία ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε πως ένα κορίτσι ωθούνταν στην πορνεία στο Ρέθυμνο.