Δε χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίσσεται στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Λίγες ώρες αφότου ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι 14χρονο κορίτσι το οποίο είχε βιαστεί κατ’ επανάληψη από τουλάχιστον 10 άνδρες, έγινε γνωστό ότι ο πατέρας της αυτοκτόνησε.

Πρόκειται για τον άνδρα που είχε εξαφανιστεί πριν από λίγες στον Μυλοπόταμο και για τον οποίο είχε βγει missing alert. Τελικά, ο 50χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αμάξι του και όπως όλα δείχνουν είχε αυτοκτονήσει εισπνέοντας υγραέριο από φιάλη που βρέθηκε στο όχημα του.

Η αστυνομία ερευνά εάν η αυτοχειρία του συνδέεται με τα όσα βίωνε η κόρη του. Ο 50χρονος είχε αφήσει σημείωμα στους οικείους του ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του, ωστόσο δεν ανέφερε κάτι για τον βιασμό της κόρης του.

Οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, είχαν διεξάγει έρευνες στο σπίτι του πατέρα πριν από λίγες ημέρες. Οπότε θεωρείται πιθανό να γνώριζε τι συνέβαινε με την κόρη του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Δικογραφία για 12 κατηγορούμενους

Η υπόθεση αφορά μία 14χρονη από την περιοχή του Μυλοποτάμου που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 12 άτομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive.gr η δικογραφία αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 14χρονης, είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση έγιναν γνωστά στις αστυνομικές αρχές πριν από περίπου έξι μήνες. Τότε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, είχε συλληφθεί ένας αλλοδαπός, για άλλο όμως αδίκημα, ο οποίος προφυλακίστηκε και το διάστημα που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και για την υπόθεση με την ανήλικη.

Από την άλλη πλευρά η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr αναφέρει ότι πριν αρκετούς μήνες έφτασε στα γραφεία της Aστυνομίας μία ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε πως ένα κορίτσι ωθούνταν στην πορνεία στο Ρέθυμνο. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία δοσοληψίας ανάμεσα στους εμπλεκόμενους.

Το χρονικό της υπόθεσης και οι πρώτες λεπτομέρειες

Όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όλα άρχισαν όταν το κορίτσι ήταν δώδεκα ετών. Τότε άρχισαν να το εκμεταλλεύονται σεξουαλικά διάφοροι άνδρες.

Μιλώντας στους αστυνομικούς το κορίτσι φέρεται να υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της και σύμφωνα με το Mega κατηγόρησε μόνο δύο από τους εμπλεκόμενους ότι την βίασαν. Οι περισσότεροι από τους δράστες ήταν ελληνικής καταγωγής.

Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί 12 εντάλματα σύλληψης, ωστόσο δεν αποκλείεται σύντομα ο αριθμός αυτός να αυξηθεί.