Στο σπίτι της στο Ουίνδσορ ξεκουράζεται και αναρρώνει μετά από την πολυήμερη παραμονή της στο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον.

Όπως είναι φυσικό πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται στο πλευρό της και την βοηθούν στο μακρύ ταξίδι της ανάρρωσής της, που θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα. Εκτός από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τους γονείς της, Κάρολ και Μάικλ, η προσωπική της βοηθός και φίλη Νατάσα Άρτσερ βρίσκεται δίπλα της ενώ ήταν μία από τους λίγους έμπιστους ανθρώπους του Παλατιού που την επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην κλινική του Λονδίνου στο Mayfair.

Η Νατάσα Άρτσερ, που είναι μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον βασιλικό φωτογράφο Κρις Τζάκσον, ήταν στο πλευρό της Κέιτ σε μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα της ζωής της την τελευταία δεκαετία, από βασιλικές γεννήσεις μέχρι περιοδείες στο εξωτερικό.

H Νατάσα Άρτσερ

Η πορεία της Άρτσερ στο Παλάτι – Από τον Ουίλιαμ στην Κέιτ

Η ίδια αποφοίτησε από το King’s College με πτυχίο στις ισπανόφωνες σπουδές και αρχικά είχε δουλέψει στο παλάτι το 2007 ως βοηθός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Χάρι, και στη συνέχεια, το 2011 για την Κέιτ Μίντλετον.

Το 2014 προήχθη σε προσωπική στυλίστρια της Κέιτ. Μάλιστα, τότε είχε διαρρεύσει ότι ήταν αίτημα της Ελισάβετ να γίνει η γκαρνταρόμπα της Κέιτ «πιο βασιλική».

Με τη βοήθειά της, η Κέιτ έγινε ένα από τα πιο καλοντυμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με τις στυλιστικές της επιλογές να εκθειάζονται από τα διεθνή ΜΜΕ.

Τον Δεκέμβριο του 2018, η Άρτσερ είχε προσκληθεί να γίνει μέλος του Βασιλικού Τάγματος της Βικτωρίας, σε αναγνώριση των υπηρεσιών της προς τη βασιλική οικογένεια.