Η Κέιτ Μίντλετον έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο παλάτι του Ουίνσδορ μετά από 17 ημέρες νοσηλείας.

Παρόλα αυτά, οργή έχει προκαλέσει στο Μπάκιγχαμ το γεγονός, πως υπήρξαν δημοσιεύματα από την Ισπανική τηλεόραση, που ήθελαν την πριγκίπισσα να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ένα ισπανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα μετέδωσε, πως η Κέιτ Μίντλετον ενώ ανάρρωνε στο νοσοκομείο, επήλθαν επιπλοκές στην υγεία της, που την οδήγησαν σε κώμα και η ζωή της βρέθηκε σε κίνδυνο.

Η εκπομπή μάλιστα, προχώρησε και στη δημοσιοποίηση περισσότερων λεπτομερειών, κατά τις οποίες ανέφεραν, ότι οι γιατροί αποφάσισαν να ρίξουν σε τεχνικό κώμα την Κέιτ Μίντλετον, εξαιτίας επιπλοκών, που προέκυψαν. Ενώ παράλληλα, δε δίστασαν να δηλώσουν, ότι η πριγκίπισσα διασωληνώθηκε, καθώς είχε σοβαρές επιπλοκές στη μετεγχειρητική πορεία της που δεν ήταν αναμενόμενες.

Τι συνέβη με την κατάσταση της υγείας της

Η παραμονή της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο για αποθεραπεία διήρκεσε περίπου δύο εβδομάδες. Κάτι που δεν φάνηκε λογικό στους οπαδούς της, οι οποίοι ανησυχούν για εκείνη.

«Η Βρετανία έχει το βλέμμα της στραμμένο στην πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα με τους γονείς της και τον σύζυγό της Ουίλιαμ, να βρίσκονται στο πλευρό της για να την στηρίξουν», ανέφερε σε δημοσίευμά της η Daily Mail για την Κέιτ Μίντλετον. Η ίδια από την άλλη δήλωσε, ότι «είναι καλά» μετά την επέμβασή της στην κλινική του Λονδίνου στο Marylebone.

Η Κέιτ Μίντλετον θα αφήσει για λίγο εκτός από τα βασιλικά της καθήκοντα. Το ίδιο θα συμβεί και με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος θα μείνει στο πλευρό της.

Τα ερωτήματα

Λόγω της έντονης αθλητικής και δημόσιας δραστηριότητας της Κέιτ Μίντλετον, το χειρουργείο της έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και έχει δημιουργήσει έντονα ερωτήματα.

Αντίστοιχα, και η μακροπρόθεσμη αποθεραπεία της κάνει τους οπαδούς του Στέμματος να προβληματίζονται. Εκείνοι είναι σχεδόν βέβαιοι, πως η κατάσταση της δεν είναι ακριβώς, όπως την περιγράφουν οι ανακοινώσεις του παλατιού, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό. Ωστόσο, θεωρούν, πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά το τέλος αυτής της περιπέτειας, πρόκειται να μιλήσει για το τι της συνέβη.

«Ας προσευχηθούμε να είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους», έγραψε πρωτοσέλιδο της Daily Mail, για το βασιλιά Κάρολο και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.