5 το πρωί: Τα τρακτέρ κατέκλυσαν τις Βρυξέλλες – Η επιστολή της Ιεράς Συνόδου – Ο Χάμιλτον στη Φεράρι

Τρακτέρ με αγρότες από όλη την Ευρώπη κατέκλυσαν χθες τις Βρυξέλλες, την ώρα που διεξαγόταν η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών των κρατών-μελών της Ε.Ε. Την ίδια ώρα στη χώρα μας οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με επίκεντρο την έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη.

1

Αγροτικά «μπλόκα» σε όλη την Ευρώπη - Υπέρ των κινητοποιήσεων η πλειοψηφία των Ελλήνων

2

Επιστολή προς τους βουλευτές από την Ιερά Σύνοδο - Τους καλεί να καταψηφίσουν τον γάμο ομοφύλων

  • Η επιστολή: H Ιερά Σύνοδος απέστειλε επιστολή στη Βουλή κατά την οποία εξηγεί τους λόγους που οι 300 βουλευτές οφείλουν να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
  • Η θέση της Εκκλησίας: Σύμφωνα με την επιστολή, η Ιερά Σύνοδος θεωρεί ότι ο γάμος είναι παιδοκεντρικός και αναπαραγωγικός θεσμός. Επίσης, επισημαίνεται ότι το σύμφωνο συμβίωσης καλύπτει τις ανάγκες των ομόφυλων ζευγαριών.
  • Το νομοσχέδιο: Το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο αφού πέρασε από τη δημόσια διαβούλευση κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή, αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση στις 15 Φεβρουαρίου.

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Εγκρίθηκε η βοήθεια ύψους 50 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία από τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.

4

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

  • Ο τζόγος: Το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπροπούλου αποκαλύπτει, ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε από 1.000 έως και 10.000 ευρώ ημερησίως. Ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» συνήθιζε να παίζει μέχρι και με τρεις κάρτες στοιχηματικών εταιρειών. Αυτό συνέβαινε, καθώς ο ίδιος ήταν εγγεγραμμένος σε διαφορετικές εταιρείες, και θα μπορούσε να παίζει σε πολλά φρουτάκια ταυτόχρονα.
  • Η μαρτυρία: Την ίδια ώρα εθελοντής του «Άλλου Ανθρώπου» αναφέρει πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξόδεψε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο το ποσό των 7.500 ευρώ. «Φυσικά και θα καταθέσω αν κληθώ από τις Αρχές. Περίμενα να γίνουν οι αποκαλύψεις, για να βγω να το πω, φοβόμουν μόνος μου» προσθέτει.
  • Η άρνηση: Ο κύριος Πολυχρονόπουλος συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ ο δικηγόρος του ανέφερε πως «δεν έχω καμία από αυτές τις πληροφορίες, σχετικά με τα ποσά που αναφέρονται. Δεν πρόκειται να απαντήσω και να σχολιάσω κάτι σε σχέση με τους μάρτυρες με αλλαγμένες φωνές και κρυμμένα πρόσωπα»
5

Στη Φεράρι ο Χάμιλτον

  • Η μετακίνηση: Από το 2025 ο Λιούις Χάμιλτον θα οδηγεί για την Ferrari με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν για πολυετή συνεργασία.
  • Η αποχώρηση: Για να συμβεί αυτό, όπως είναι φυσικό, ο Βρετανός οδηγός θα αποχωρήσει από τη Mercedes, με το όνομα της οποίας συνδέθηκε όσο κανείς άλλος. Ο Λιούις Χάμιλτον είναι οδηγός της γερμανικής εταιρείας σε όλη του την καριέρα στη Formula 1, αρχικά στην περίοδο της συνεργασίας της με τη McLaren, όπου οδηγούσε την περίοδο 2007-’12 και έπειτα στην εργοστασιακή ομάδα της Mercedes μέχρι και φέτος.
  • Οι τίτλοι: Υπενθυμίζεται ότι ο Λιούις Χάμιλτον έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή με τα χρώματα της Mercedes 7 φορές.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr