Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα (24/1) η 39χρονη που σκότωσε στη Χαλκίδα τον 43χρονο, ο οποίος κηδεύτηκε χθες σε κλίμα βαθιάς οδύνης στο χωριό Λουκίσσια Ευβοίας.

Τραγική φιγούρα στο τελευταίο αντίο η γυναίκα του που είδε από το μπαλκόνι του σπιτιού της τον άντρα της να δολοφονείται με απίστευτη αγριότητα και η μητέρα του, που έφτασε υποβασταζόμενη στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου.

«Εγώ θέλω να πω κάτι… θα πω μόνο αυτό, αλλά θέλω να το ακούσετε. Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι η κηδεία του άλλου του παιδιού. Δεν θέλω να μιλήσω… Θέλω να πω μια συγγνώμη στην οικογένεια του» είπε συγκινημένος ο πατέρας της 39χρονης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου Θέμης Κωντσιλίδης υποστηρίζει πως το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν η εκδίκηση. «Όταν ο Σάκης ενημέρωσε τον φίλο του ότι η σύζυγος του του επιτίθεται ερωτικά, να το πω έτσι, και τον απειλεί, τότε ο σύζυγος της, ο σύζυγος της κατηγορουμένης, άρχισε να την κακοποιεί συστηματικά. Δεν το λέω εγώ, το είπαν οι ίδιοι οι γονείς της. Για αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της θεώρησε υπαίτιο τον Σάκη».

«Δεν έχει αναφέρει κακοποίηση»

Η 39χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη 15 χρόνια πριν μεταξύ εκείνης και του 43χρονου, χωρίς όμως να έχει δώσει παραπάνω εξηγήσεις.

«Στην απολογία της μέχρι στιγμής, γιατί ακόμα προσπαθούμε να την συντάξουμε, να την ολοκληρώσουμε, δεν αναφέρει ούτε μια φορά ότι την κακοποιούσε συστηματικά. Παρακολουθείται από ψυχίατρο τα τελευταία 2 χρόνια, τους τελευταίους 3 μήνες συστηματικά. Θέλουμε να βάλουμε σε μια σειρά τις σκέψεις της, να είναι λεπτομερής στον ανακριτή. Μου είπε ότι παρακολουθείται από ψυχίατρο τα τελευταία 2 χρόνια, τους τελευταίους τρεις μήνες εντατικά», επεσήμανε ο δικηγόρος της 39χρονης Θεμιστοκλής Κωνστιλίδης.