Περιπλέκεται η υπόθεση δολοφονίας του 43χρονου στη Χαλκίδα. Την ώρα που η 39χρονη γυναίκα, που του κατάφερε πισώπλατα πολλαπλές μαχαιριές στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, ετοιμάζει την απολογία της, οι γονείς της παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή, επισημαίνοντας ότι η κόρη τους είχε βιαστεί από το θύμα σε ένα γλέντι.

Την αποκάλυψη έκανε χθες 21/1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα ο πατέρας της 39χρονης.

«Μας είπε ότι έφυγε από πάνω της μία πίεση τριών ετών. Σε μια διάρκεια τριών ετών είχαμε δει κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν στην κόρη μας: κακοποιήσεις, απομονωτισμό, δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, ανησυχήσαμε. Μας είχε πει ότι είχε γίνει κουβέντα για διαζύγιο. Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι, μέσα στο σπίτι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει» είπε.

Και συνέχισε: «Αυτά θα πω στον εισαγγελέα. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ανυπόστατα περιστατικά, ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι, χτυπημένα τζάμια, ακαταστασία μέσα στο σπίτι. Η κόρη μου αγαπούσε τον άντρα της και ο άντρας της την αγαπούσε και δεν ήθελαν να χωρίσουν. Ποτέ δεν είχε δείξει τέτοιο πράγμα (να σκοτώσει). Ο γαμπρός μου είχε πει ότι αν δεν είχε παιδιά θα τον σκότωνε», δήλωσε.

«Θα είμαστε δίπλα στο παιδί μας, τα αγαπάμε τα παιδιά, παρόλες τις δυσκολίες» είπε η μητέρα της 39χρονης.

«Δεν υπήρχε βιασμός»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου μίλησε στο evima.gr, και διέψευσε κατηγορηματικά τον βιασμό. «Ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Φυσικά και δεν υπήρχε βιασμός» τόνισε ο κ. Θανάσης Τάρτης.

Μιλώντας επίσης στο Mega ο κ. Τάρτης είπε ότι στις αρχές του 2022 πήγε στο γραφείο του το θύμα, προσπαθώντας να βρει λύσεις στις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν από τη δράστρια.

«Εγώ ο ίδιος είδα στο κινητό του τα μηνύματα που του είχε στείλει και του έλεγε «αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία. Κανονικότατη παρενόχληση. Ήταν ενήμερη η σύζυγος του θύματος και ο κολλητός φίλος του θύματος και σύζυγος της δράστιδος. Μετά από παρέμβαση του συζύγου της σταμάτησαν οι παρενοχλήσεις» είπε.

Οι δύο άνδρες ψυχράνθηκαν για ένα εξάμηνο, όπως διευκρίνισε ο δικηγόρος, όμως αργότερα οι σχέσεις τους ομαλοποιήθηκαν. Σχέση μεταξύ των δύο γυναικών δεν υπήρξε. «Ο ίδιος ο πατέρας της διαψεύδει ότι είχαν σχέση» ανέφερε και επισήμανε ότι το θύμα είχε μετακομίσει για να αποφύγει τις αφόρητες πιέσεις που δεχόταν από την 39χρονη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η Αστυνομία δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα στις 7:55 (20/1) από γειτόνισσα για το περιστατικό. Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει το θύμα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του για να πάει στη δουλειά του.

Δύο λεπτά μετά τις 8:00 άνδρες της ομάδας Δίας έφθασαν στο σημείο όπου αντίκρυσαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στη σορό, έχοντας αίμα στα ρούχα της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο. Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού, βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.