Κηδεύεται σήμερα (23/1) στο χωριό του Λουκίσια Χαλκίδας ο 43χρονος που δολοφονήθηκε από την 39χρονη πισώπλατα, με πολλαπλές μαχαιριές στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Αύριο Τετάρτη η γυναίκα θα πάει στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Η Αστυνομία έχει ζητήσει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα κινητά τόσο της 39χρονης όσο και του 43χρονου, καθώς θεωρεί πως από εκεί μπορεί να προκύψουν στοιχεία κομβικής σημασίας όσον αφορά στο κίνητρο που όπλισε το χέρι της γυναίκας.

«Μου είχε πει «έχω πρόβλημα»»

Χθες ο αδερφός του θύματος μίλησε στο Live News και επισήμανε ότι ο αδερφός του τού είχε εκμυστηρευτεί ότι δεχόταν πιέσεις από την 39χρονη.

«Αυτό που θέλω εγώ δεν μπορεί να μου το δώσει κανείς, γυρίζει πίσω; Δεν γυρίζει, αυτό. Μου είχε πει «αδερφέ έχω πρόβλημα, θέλω να μιλήσουμε». Γιατί πάντα όταν είχε πρόβλημα μιλούσαμε. «Με ενοχλεί η γυναίκα του φίλου μου και μου λέει ότι έχουμε σχέση και ότι θα το πει στον άντρα της». Μετά από αυτό το σκηνικό οι σχέσεις διεκόπησαν εφόσον η άλλη πλευρά δεν πίστευε τον αδελφό μου» είπε.

Η διάψευση του βιασμού

Υπενθυμίζουμε ότι ο πατέρας της 39χρονης μίλησε για βιασμό της κόρης του από το θύμα, κάτι που έσπευσε να διαψεύσει η 39χρονη μέσα από τα κρατητήρια. «Οι γονείς μου παρανόησαν τα όσα τους είπα. Ποτέ δεν τους μίλησα για βιασμό. Τους είπα απλώς για ένα περιστατικό που συνέβη πριν 15 χρόνια χωρίς να τους πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό», ανέφερε στον ΑΝΤ1, στις πρώτες της δηλώσεις.

«Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ’ ιδίαν. Ήρθαν εδώ που κρατούμαι και τους εξήγησα ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίο για μένα ήταν τόσο σοβαρό που δεν κατάφερα να το ξεπεράσω ποτέ. Τα υπόλοιπα θα τα πω στον Ανακριτή» ανέφερε.