Δεν βιάστηκα λέει στην πρώτη της αντίδραση η 39χρονη, που δολοφόνησε με πισώπλατα μαχαιρώματα τον 43ρονο στη Χαλκίδα. Μάλιστα αναφέρει ότι οι γονείς της παρανόησαν όσα τους είχε εκμυστηρευτεί και «κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου για «Το Πρωινό» μόλις η 39χρονη πληροφορήθηκε τα όσα λέγονται για παλιότερο βιασμό της από το θύμα ζήτησε άμεσα να δει τους γονείς της μέσα από το κρατητήριο.

«Οι γονείς μου παρανόησαν τα όσα τους είπα. Ποτέ δεν τους μίλησα για βιασμό. Τους είπα απλώς για ένα περιστατικό που συνέβη πριν 15 χρόνια χωρίς να τους πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό», ανέφερε στον ΑΝΤ1, στις πρώτες της δηλώσεις.

Και πρόσθεσε: «Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ’ ιδίαν. Ήρθαν εδώ που κρατούμαι και τους εξήγησα ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίο για μένα ήταν τόσο σοβαρό που δεν κατάφερα να το ξεπεράσω ποτέ. Τα υπόλοιπα θα τα πω στον Ανακριτή» ανέφερε.

«Δεν είχαν ποτέ σχέση»

Να σταματήσουν τα όσα ακούγονται περί βιασμού ζήτησε ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου θύματος, Αθανάσιος Τάρτης. «Ευτυχώς το είπε και η ίδια (σ.σ ότι δεν υπήρξε βιασμός). Δεν υπήρξε ποτέ σχέση του θύματος με τη συγκεκριμένη κοπέλα» ανέφερε στο Πρωινό.

«Σε μένα ήρθε ο Σάκης αρχές 2022, έξι μήνες μετά τον γάμο του. Θίγετε τη μνήμη του Σάκη, ο ίδιος ενημέρωσε τον σύζυγο της δράστιδος. Μου είπε ότι τον έχει τρελάνει στα μηνύματα, είχαν έρθει μαζί με τη σύζυγο. Είχε εμμονή μαζί του, ερωτική εμμονή. Ελπίζω τώρα που θα ανοίξουν τα κινητά να βρουν τα μηνύματα. Αν δεν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει καμία, είδα εγώ το μήνυμα με τα μάτια μου» ανέφερε.

Με ψυχιατρική διαταραχή η 39χρονη

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 39χρονης, Θέμη Κωντσιλίδη η κατηγορούμενη έχει διαγνωσμένα ψυχιατρική πάθηση.
«Η κοπέλα έχει μια ψυχική διαταραχή, παρακολουθείται εδώ και τρεις μήνες από ψυχίατρο. Έχει πει την πίεση που ένιωθε ψυχικά, από πού προέρχεται» είπε για την 39χρονη ο δικηγόρος της, Θέμης Κωντσιλίδης. «Πριν 15 χρόνια είχαν μια συνεύρεση. Αυτό ισχυρίζεται εκείνη και δεν μπορούσε να το ξεπεράσει, έγινε λίγο πριν παντρευτεί» πρόσθεσε.