Την πιθανότητα να είχε συνεργούς στη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι ο 50χρονος κρεοπώλης εξέφρασε ο δικηγόρος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Δημόπουλος.

«Υπάρχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια και αυτό προκύπτει από το χρονικό διάστημα το οποίο είναι περιορισμένο. Ο άνθρωπος αυτός κινήθηκε στην περιοχή και τέλεσε αυτό που έχει τελέσει και ήδη είναι προφυλακισμένος και σίγουρα κατά την άποψή μας έχει κάποιον η κάποιους οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει να διαπράξει αυτό το ειδεχθές έγκλημα» είπε στην ΕΡΤ.

Τα στοιχεία που συλλέγονται από την ανεύρεση της σορού μπορούν να δείξουν ή να αποκλείσουν την ύπαρξη συνεργών ανέφερε η εκρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κ. Δημογλίδου

«Η θετική εξέλιξη της ανεύρεσης της σορού του άτυχου νεαρού θα μας δώσει σίγουρα περισσότερα στοιχεία για την έρευνα. Στοιχεία τα οποία θα μπορούν να αποκλείσουν ή να αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού στο συγκεκριμένο έγκλημα» είπε.

Στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης

Σήμερα έγινε η μεταγωγή του κρεοπώλη στον Κορυδαλλό. Ο 50χρονος φέρεται να πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα, χρησιμοποιώντας φυσίγγια για αγριογούρουνο. Το φυσίγγιο που βρέθηκε χθες, αλλά και οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες του, θα αποσταλούν σε εργαστήριο στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση.

Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν αποκλείουν τίποτα, ακόμα και το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να τον πέταξε.

Στο μικροσκόπιο και η διαδρομή που ακολούθησε ο 50χρονος το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το στίγμα του κινητού του ακολούθησε διαφορετική διαδρομή από αυτήν που οδηγεί στο σπίτι του. Στην ίδια περιοχή, βρέθηκε η σορός του 31χρονου.

Στους βάλτους του Μεσολογγίου, όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου, επιχειρούν με το πρώτο φως της ημέρας κλιμάκια του στρατού με εξειδικευμένα τεχνικά μέσα για τον εντοπισμό του όπλου, και άλλων στοιχείων που θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση του εγκλήματος. Με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του νεαρός κυνηγός, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.