Αρχίζει να μιλάει ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη και σήμερα 24/1 θα επιστρέψει στο Μεσολόγγι προκειμένου να δώσει στον ανακριτή συμπληρωματική κατάθεση. Η άγρια δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, που σήμερα θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, δείχνει να ήταν σχεδιασμένη με προσοχή.

Ο κρεοπώλης μεταφέρθηκε χθες στο Μεταγωγών ενώ ετοιμαζόταν το φυλακιστήριό του για τον Κορυδαλλό. Στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με το Mega, θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και δεν θα προαυλίζεται με τους υπόλοιπους, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για να μην έρθει σε επαφή με κάποιον συγκρατούμενό του.

Εν τω μεταξύ ειδική ομάδα του στρατού στη συλλογή μετάλλων επιστρατεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στις έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού τηλεφώνου του θύματος, με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων ανίχνευσης.

Το σενάριο της μεταφοράς της σορού στη βαλτώδη περιοχή στην θέση Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, αποκλείεται από την ΕΛΑΣ. «Η πράξη του εγκλήματος έγινε σ΄εκείνο το σημείο» τόνισε κατηγορηματικά στην εφημερίδα ανώτατος αξιωματικός.

Όλα τα ενδεχόμενα στο μικροσκόπιο των Αρχών

Ο Μπάμπης φαίνεται πως έτρεχε να κρυφτεί από τις σφαίρες του όπλου του δράστη και τα πρώτα χτυπήματα τα δέχθηκε από πίσω. Το θύμα χτυπήθηκε από φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνο, κοινόβολα όπως χαρακτηριστικά λέγονται, πισώπλατα και αριστερά. Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται επίσης ότι η σορός του έφερε πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, από αρχαιοκαπηλία, κυνήγι θησαυρού αλλά και τοκογλυφία. Χθες στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που δρα στην περιοχή και μάλιστα στο παρελθόν είχε και δύο νεκρούς. «Αν συμμετείχε και ο ίδιος στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας καταλαβαίνετε ότι εκεί κάπου χάλασε το παιχνίδι στη μοιρασιά με αποτέλεσμα να τον βγάλουν από τη μέση» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατερινόπουλος.