Ο άνδρας, που είχαν θέσει ως ύποπτο οι Αρχές των ΗΠΑ, για τον πυροβολισμό και τη δολοφονία 8 ανθρώπων, στην περιοχή του Σικάγου, φέρεται να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με την αστυνομία του Τέξας.

Η αστυνομία της πόλης, Τζόλιετ, ανέφερε, ότι ο Ρόμεο Νανς εντοπίστηκε από την Υπηρεσία Στρατιωτών των ΗΠΑ, κοντά στην περιοχή, Νατάλια. Ο 23χρονος μετά από συμπλοκή με τις Αρχές φαίνεται, ότι αφαίρεσε την ίδια του τη ζωή.

Οι έρευνες ακόμα δε γνωρίζουν το κίνητρο των φόνων, που πραγματοποίησε, αλλά σίγουρα ο δράστης γνώριζε τα θύματά του, χωρίς να προκύπτει όμως κάποιος συγγενικός δεσμός. Τα θύματα βρέθηκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες. Μετά από μερικές ώρες από τον εντοπισμό τους, οι Αρχές ενημέρωσαν, πως «ο άνδρας φαίνεται να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος».

Το ένα από τα θύματά του, βρέθηκε σε σπίτι στο Γούιλ Κάντρι της Πολιτείας του Ιλινόις, την Κυριακή. Τα υπόλοιπα 7 εντοπίστηκαν σε δύο σπίτια στην πόλη Τζόλιετ της Πολιτείας του Ιλινόις. Βέβαια, οι Αρχές θεωρούν, πως ακόμα ένας ακόμη πυροβολισμός άνδρα στην πόλη Τζόλιετ, που σημειώθηκε επίσης την Κυριακή, συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτά τα περιστατικά βίας.

Τα θύματα του δράστη

Το πρώτο θύμα φαίνεται, πως ήταν ένας 28χρονος άνδρας Νιγηριανής καταγωγής, ο οποίος ζούσε στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια. Ο 28χρονος φέρεται να άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή το απόγευμα (ώρα Αμερικής) στην πόλη Τζόλιετ. Αυτό το περιστατικό οδήγησε τις αρχές σε ολονύχτιες έρευνες για τον Νανς, μέσα από το όχημα απόδρασης, του οποίου ήταν ο νόμιμος κάτοχος.

Λίγα μέτρα, πέρα από το σπίτι του Νανς, την επόμενη μέρα, οι Αρχές των ΗΠΑ, εντόπισαν δύο άψυχα σώματα από κάποιες κηλίδες αίματος, που είδαν έξω από ένα σπίτι. Οι αστυνομικοί εισβάλλοντας στην κατοικία του υπόπτου βρήκαν άλλους πέντε νεκρούς ανθρώπους, και τότε οι σκηνές ανθρωποκτονίας έγιναν 8. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι 5 άνθρωποι, που εντοπίστηκαν όλοι μαζί σε ένα σπίτι, είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Τζόλιετ, Γουίλιαμ Έβανς, σημείωσε, ότι «Είμαι 29 χρόνια αστυνομικός και αυτή είναι πιθανότατα η χειρότερη σκηνή εγκλήματος, που έχω βρεθεί ποτέ μου». Ενώ παράλληλα, Ο Νταν Τζανγκλς, αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Γουίλ Κάντρι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, υπογράμμισε, ότι ακόμη δεν έχουνε ενδείξεις για το χρονικό διάστημα, που αυτοί οι άνθρωποι είναι νεκροί, και πως εκκρεμούν οι νεκροψίες.