Νέο βιντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στη δημοσιότητα.

Στο εν λόγω βίντεο που παρουσίασε το Mega, αποτυπώνονται όσα συνέβησαν την μοιραία νύχτα Στην οδό Περικλέους περπατούν ο σύντροφος της Γεωργίας και φερόμενος δράστης με τον συνεργό. Έχουν φύγει από το διαμέρισμα κρατώντας μία σακούλα που πιθανόν να περιέχει προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας. Οι φερόμενοι δράστες επιχειρούν να ξεφορτωθούν αυτά τα αντικείμενα.

Μάλιστα, σε φωτογραφία – ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Live News δεν χωράει περιθώριο αμφισβήτησης της ενοχής τους.Στη φωτογραφία φαίνονται οι δύο φερόμενοι ως δράστες να μεταφέρουν στο μπαούλο την άψυχη σορός της 41χρονης, μετά την στυγερή δολοφονία.

Σημειώνεται ότι σε χθεσινό αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στην δημοσιότητα το Live News λίγα λεπτά πριν την δολοφονία της 41χρονης εγκύου από τον σύντροφό της, o σύντροφος της 41χρονης φαίνεται να φοράει τα ίδια ρούχα με αυτά του βίντεο που τον δείχνει με την σακούλα που περιείχε τα προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας.

Το χρονικό

Όπως παραδέχθηκαν και οι δύο συλληφθέντες στους αστυνομικούς που τους εξέτασαν, ήθελαν να σκηνοθετήσουν μια ληστεία εις βάρος της 41χρονης με σκοπό να της πάρουν τα κλειδιά του πατρικού της σπιτιού και την επόμενη ημέρα να κάνουν διάρρηξη εκεί προκειμένου να πάρουν ένα ποσό, 7 με 8 χιλιάδες ευρώ, που πίστευαν ότι έκρυβε η άτυχη Γεωργία εκεί.

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο 39χρονος για να έχει άλλοθι πήρε την 41χρονη από το κατάστημα που εργαζόταν για να πάνε μαζί στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά.

Εκεί τους περίμενε ο 34χρονος φίλος του με κουκούλα. Όταν έφτασαν, επιτέθηκε στην 41χρονη, τη φίμωσε, της έδεσε τα χέρια και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Μέσα στο σκοτάδι, τον ρόλο του ληστή άρχισε να παίζει και ο 39χρονος αλλάζοντας τη φωνή του.

Ο 34χρονος ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και μετά από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε την 41χρονη και να πάει να τον βοηθήσει.

Όλα δείχνουν ότι η 41χρονη αντιλήφθηκε ότι οι δήθεν ληστές ήταν ο ίδιος ο σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του τον οποίο γνώριζε. Το σχέδιο απέτυχε και τότε ο 39χρονος φέρεται να αποτελείωσε την άτυχη γυναίκα με μια μαχαιριά στον λαιμό. να αποτελείωσε την άτυχη γυναίκα με μια μαχαιριά στον λαιμό.

Σημειώνεται ότι στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024,  λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την δολοφονία της 41χρονης εγκύου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.