Πλούσιο ποινικό παρελθόν και κατηγορία απόπειρας βιασμού να τον βαραίνει έχει ο ιδιοκτήτης των τριών μεγαλόσωμων σκυλιών στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, είχε κατηγορηθεί το 2010 για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη.

Τότε είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από τις Αρχές.

Πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015 μπήκε σε είσοδο πολυκατοικίας και αυνανίστηκε μπροστά σε μία 20χρονη φοιτήτρια. Κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Με παρόμοιες κατηγορίες βρέθηκε αντιμέτωπος την ίδια χρονιά, στην Αλεξανδρούπολη, σε βάρος άλλης γυναίκας.

Το 2016 αποπειράθηκε να βιάσει την ίδια 20χρονη φοιτήτρια, κατά της οποίας είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η φοιτήτρια τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Τι είπε η 20χρονη φοιτήτρια

Η κοπέλα μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε πως ο κατηγορούμενος την προσέγγισε δύο φορές. Η πρώτη ήταν το 2015, όταν αυνανίστηκε μπροστά της σε είσοδο πολυκατοικίας. Τότε, κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Μάλιστα, μετά από ένα χρόνο, αποπειράθηκε να βιάσει την συγκεκριμένη φοιτήτρια και με την κοπέλα να ξεφεύγει τελευταία στιγμή και η υπόθεση να πηγαίνει στα δικαστήρια.

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.

«Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο 37χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, φέρεται να ισχυρίστηκε πως τηρούσε όλα τα μέτρα φύλαξης, ότι τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά και ότι βγήκαν από τον χώρο που τα είχε από μια τρύπα που έκαναν στην περίφραξη, χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν από κοινού την προφυλάκισή του.