Η Margot Robbie, η Carey Mulligan και η Emerald Fennell έλαμψαν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Saltburn» στο ιστορικό Ace Theatre του Λος ‘Αντζελες. Πρόκειται για μία παραγωγή των Amazon Studios και MGM Studios σε σενάριο και σκηνοθεσία της βραβευμένης Emerald Fennell.

Η υποψήφια για Όσκαρ Margot Robbie ήταν υπέρκομψη στο κόκκινο χαλί της ταινίας, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει η εταιρεία της Αυστραλής σταρ LuckyChap Entertainment, με μία μεταξωτή δημιουργία με διαφάνεια του διάσημου οίκου Schiaparelli, σύμφωνα με την Daily Mail.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα καφέ στράπλες κορσέ με διαφάνεια και μια μακριά, φαρδιά φούστα στην ίδια απόχρωση ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με δερμάτινες μυτερές γόβες και χρυσά αξεσουάρ. Συνοδευόταν από τον σύζυγό της Tom Ackerley, σε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνισή τους, αφού το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2016 συνηθίζει να κρατά χαμηλό προφίλ.

Η πολυαναμενόμενη ταινία της Emerald Fennell επικεντρώνεται σε μια μεγάλη αριστοκρατική οικογένεια της Βρετανίας. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «παλεύοντας να βρει τη θέση του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο φοιτητής Oliver Quick (Barry Keoghan) παρασύρεται στον κόσμο του γοητευτικού και αριστοκράτη Felix Catton (Jacob Elordi), ο οποίος τον προσκαλεί στο Saltburn, το αχανές κτήμα της εκκεντρικής οικογένειάς του για ένα αξέχαστο καλοκαίρι».

Το «Saltburn» αναμένεται στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου.