Εχουν περάσει πλέον 10 μήνες από το σοβαρό ατύχημα του Αμερικανού ηθοποιού Τζέρεμι Ρένερ και το γεγονός ότι έχει καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια του και να περπατήσει μοιάζει με θαύμα. Σε νέα ανάρτησή του στο Instagram, ο Ρένερ αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει «κάθε τύπο θεραπείας» τους τελευταίους 10 μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

«Έχω δοκιμάσει ΚΑΘΕ είδος θεραπείας από τις 14 Ιανουαρίου…» έγραψε ο ηθοποιός. «Καθημερινά, αμέτρητες ώρες φυσικοθεραπείας, ενέσεις πεπτιδίων, ορούς, βλαστοκύτταρα και εξωσώματα, θεραπεία με κόκκινο φως/IR, θεραπείες σε υπερβαρικό θάλαμο οξυγόνου, κρύα μπάνια, και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται…».

Ο ηθοποιός τραυματίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου όταν καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα. Τα τραύματά του περιελάμβαναν οκτώ σπασμένα πλευρά, σπασμένο δεξί γόνατο και αστράγαλο, σπασμένη κνήμη του αριστερού ποδιού, σπασμένο αριστερό αστράγαλο, σπασμένη δεξιά κλείδα, σπασμένο δεξιό ώμο και άλλα.

Και ενώ πίεσε το σώμα του στα όρια, ο Ρένερ λέει ότι το ψυχικό του σθένος τον βοήθησε τα μάλα κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης.

«Αλλά η μεγαλύτερη θεραπεία μου ήταν το μυαλό μου και η θέληση να είμαι εδώ και να πιεστώ για να ανακάμψω και να γίνω καλύτερα», πρόσθεσε ο Ρένερ. «Νιώθω ότι είναι καθήκον μου να το κάνω. Όχι για να σπαταλήσω τη ζωή μου επειδή επέζησα, αλλά για να ανταποδώσω στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που μου δώσατε τη δύναμη να αντέξω. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε ο ηθοποιός.

Ο πρωταγωνιστής ταινιών δράσης της Marvel έχει αναφερθεί ήδη εδώ και καιρό στην αποφασιστικότητά του ως τον βασικό παράγοντα που άνοιξε τον δρόμο προς την αποκατάσταση της υγείας του. «Επέλεξα να επιβιώσω. Δεν μπορεί τίποτα να με σκοτώσει. Αποκλείεται», είχε δηλώσει ο Ρένερ στο ABC News τον Μάρτιο κατά τη διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης μετά τον τραυματισμό του στην Diane Sawyer.