Ο Matthew Perry ήλπιζε ότι ο Zac Efron θα τον υποδυόταν σε ταινία για τη ζωή του μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στη μεγάλη οθόνη χρόνια νωρίτερα, όπως αποκάλυψε φίλη του αείμνηστου ηθοποιού.

Πολλοί θαυμαστές του Matthew Perry, ο οποίος πέθανε στις 28 Οκτωβρίου, αναπολούν τις καλύτερες ερμηνείες του και τη βοήθεια που πρόσφερε σε ανθρώπους που είχαν προβλήματα εθισμού.

Η δημοσιογράφος και μοντέλο Athenna Crosby, φίλη του Matthew Perry σε δηλώσεις της στο περιοδικό People έκανε αναφορά στην ταινία με θέμα τη ζωή του.

Σύμφωνα με τη φίλη του, ο Perry είχε ιδέες για μελλοντικά κινηματογραφικά πρότζεκτ και ήθελε ο Zac Efron να τον υποδυθεί σε βιογραφική ταινία. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην κωμωδία «17 Again» του 2009.

Πέρυσι, ο Matthew Perry αποκάλυψε ότι είχε προσεγγίσει τον πρωταγωνιστή του «High School Musical» για έναν ρόλο σε ρομαντική κωμωδία που έγραψε. Αν και αρχικά έγραψε τον ρόλο για τον εαυτό του, ο Perry συνειδητοποίησε ότι ο χαρακτήρας ήταν 20 χρόνια νεότερος και έτσι έκανε πρόταση στον Zac Efron, ο οποίος αρνήθηκε.

Όταν ρωτήθηκε «πώς οραματίζεται τη νεότερη εκδοχή του εαυτού του» ο Perry απάντησε: «Λοιπόν, ήταν ο Zac Efron. Αλλά είπε «όχι». Οπότε, πρέπει να βρούμε κάποιον που θα πει «ναι»».