Η Taylor Swift έκανε εμφάνιση σωστής κινηματογραφικής σταρ στην παγκόσμια πρεμιέρα της συναυλιακής της ταινίας «The Eras Tour» την Τετάρτη (11/10) στο AMC Theatre στο Λος Άντζελες.

Η TayTay – που λίγο πριν από την εκδήλωση ανακοίνωσε ότι, μετά από απαίτηση του κοινού, η ταινία της θα κάνει τελικά πρεμιέρα την Πέμπτη 912/10) στη Βόρεια Αμερική αντί για την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας της το βράδυ της Παρασκευής (13/10) – έφτασε νωρίς και πόζαρε για φωτογραφίες με την ομάδα της και με τον σκηνοθέτη Sam Wrench πριν μπει μέσα.

Σύμφωνα με το Τhe Hollywood Reporter, εκατοντάδες θαυμαστές παρατάχθηκαν στην είσοδο του κτιρίου, τραγουδώντας τις επιτυχίες της Swift, καθώς εκείνη έκανε στάσεις για selfies με πολλούς από αυτούς.

Αστέρες όπως οι Rachel Zegler, Maren Morris, Simu Liu, Julia Garner, Mariska Hargitay και Adam Sandler ήταν μεταξύ των παρευρισκομένων, καθώς και η μητέρα της Swift Andrea και ο πατέρας της Scott.

Η Beyoncé – η οποία ετοιμάζεται για τη δική της συναυλιακή ταινία, «Renaissance», που θα κυκλοφορήσει από την AMC τον Δεκέμβριο – έκανε και εκείνη μια εμφάνιση-έκπληξη στην εκδήλωση, ποζάροντας μαζί με τη Swift στο χαλί.

Πριν από την προβολή της ταινίας, η Swift πραγματοποίησε μια σύντομη ομιλία και απευθυνόμενη στους θαυμαστές της είπε:

«Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω πριν παρακολουθήσετε την ταινία, γιατί ειλικρινά, το γεγονός ότι αυτή η περιοδεία ήταν μια τόσο μεγάλη περιπέτεια έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο νοιαστήκατε για αυτήν. Νομίζω ότι θα δείτε ότι είστε απολύτως βασικοί πρωταγωνιστές στην ταινία, επειδή ήταν η μαγεία σας και η προσοχή σας στη λεπτομέρεια και η αίσθηση του χιούμορ σας και οι τρόποι με τους οποίους υποστηρίζετε αυτό που κάνω και τη μουσική που δημιουργώ».

Λίγο πριν από την πρεμιέρα η σταρ αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα υπάρξουν επιπλέον προβολές της πολυαναμενόμενης ταινίας στη Βόρεια Αμερική «λόγω της πρωτοφανούς ζήτησης» ενώ αναμένεται η προβολή της σε 90 χώρες παγκοσμίως.

Σημειώνεται ότι μετά από ένα διάλειμμα δύο μηνών η TayTay ολοκληρώνει την περιοδεία της για το 2023 τον Νοέμβριο με συναυλίες στις Αργεντινή και τη Βραζιλία.