Ο γιος της Paris Hilton την μεταμόρφωσε σε μια εντελώς νέα γυναίκα. Ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεται η διάσημη κληρονόμος.

Μιλώντας αποκλειστικά στο περιοδικό Ρeople για την επικείμενη συλλογή κουζίνας και σπιτιού «Be an Icon» που ετοιμάζει σε συνεργασία με τη Walmart, η περήφανη 42χρονη μαμά μίλησε και για τη ζωή της από τότε που η ίδια και ο σύζυγός της Carter Reum καλωσόρισαν τον σήμερα 8 μηνών γιο της Phoenix Barron.

«Ο Phoenix είναι απλά ο κόσμος μου. Είναι το πιο όμορφο αγοράκι», δήλωσε η Hilton. «Μεγαλώνει τόσο γρήγορα, αλλά έχει κάνει τη ζωή μου τόσο γεμάτη».

«Νιώθω καθημερινά ότι είμαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο χάρη σε αυτή την υπέροχη οικογένεια την οποία έχω αποκτήσει», συνέχισε η ίδια.

Όσο για το πιο εκπληκτικό κομμάτι της μητρότητας, η Hilton ανέφερε: «Έχει να κάνει με την αγάπη που μπορεί κανείς να έχει για κάποιον. Νόμιζα ότι ήξερα τι σημαίνει αγάπη με τον σύζυγό μου, αλλά μόλις έφερα στον κόσμο το μωρό μου, αυτή η αγάπη πέρασε σε άλλο επίπεδο. Έχει αλλάξει τη ζωή μου με κάθε τρόπο».

Η Hilton και η Reum, 42 ετών, καλωσόρισαν αθόρυβα το πρώτο τους παιδί στις 16 Ιανουαρίου 2023, μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε στα τέλη του 2021, κράτησε τα νέα της γέννησης του παιδιού του μυστικό για πάνω από μία εβδομάδα.

Η Hilton ανακοίνωσε τελικά την άφιξη του Phoenix οκτώ ημέρες μετά τη γέννησή του στο Instagram με μια φωτογραφία της να κρατά το χέρι του, γράφοντας: «Είσαι ήδη λατρεμένος πέρα από κάθε λέξη».