Τεράστια έκταση έχει λάβει -όπως ήταν αναπόφευκτο- το ξέσπασμα του Φώτη Ιωαννίδη το βράδυ της Κυριακής (28/4) στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου μετά την καταδικαστική ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη για την 8η αγωνιστική των playoffs.

Ο διεθνής φορ των «πρασίνων» αποδοκιμάστηκε από εξαγριωμένο οπαδό κι απάντησε σε υβριστικό ύφος με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο που διέρρευσε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ άλλων βέβαια ο Ιωαννίδης ενημέρωσε πως είναι προκλητικό να τον κατηγορούν πως δεν τιμάει τη φανέλα που φοράει από τη στιγμή που έχει κάνει έξι ενέσεις για να αγωνιστεί.

Ο τραυματισμός του Ιωαννίδη

Ποιο ωστόσο το πρόβλημα που ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αντιμετώπιζε μπαίνοντας στη διαδικασία ν’ ακολουθήσει τη συγκεκριμένη αγωγή; Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ιωαννίδης ταλαιπωρήθηκε από θλάση στους κοιλιακούς. Δεν πρόκειται για κάποιον πολύ σοβαρό τραυματισμό, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται έλλειψη προσοχής αλλά και της κατάλληλης φροντίδας.

Υπό κανονικές συνθήκες δηλαδή θα έπρεπε να μείνει εκτός αποστολής από τον Φατίχ Τερίμ για να ξεκουραστεί και όχι να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο.

Ούτε να σηκωθεί από την καρέκλα

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ιωαννίδης δεν μπορούσε να σηκωθεί ούτε από την καρέκλα παραμονές του αγώνα της Κυριακής, καθώς υπέφερε από τους έντονους μυϊκούς πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Σε συνεννόηση λοιπόν με το ιατρικό επιτελείο αποφασίστηκε να κάνει ενέσεις προκειμένου να είναι διαθέσιμος. Μέσα σε λίγα 24ωρα έκανε έξι συνολικά κι έσφιξε τα δόντια για να καταφέρει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση.

Η αντίδρασή του, βέβαια, και δη το ύφος αυτής είναι άλλο σκέλος της ίδιας κουβέντας.