Για τη διάπραξη μια φρικτής, διπλής δολοφονίας κατηγορείται συνταξιούχος, στην Αίγυπτο, ο οποίος φέρεται ότι σκότωσε τα δυο παιδιά του γείτονά του γιατί τον ενοχλούσε το γεγονός ότι έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του. Ο θάνατός τους ήταν ασφυκτικός και στη συνέχεια με τη βοήθεια του γιού του πέταξε τις σορούς τους στη διώρυγα.

Η Εισαγγελία στο Κυβερνείο Sharkia, βόρεια του Καΐρου, αποφάσισε την προφυλάκισή τους.

Η δήλωση της εξαφάνισης των παιδιών

Σύμφωνα με τα αρχεία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Sharqia, ο Αστυνομικός Σταθμός Belbeis έλαβε αναφορά από έναν εργάτη ονόματι κ. Χασάν ότι τα δύο παιδιά του, ο Ραχίμ (6 ετών) και ο Ισλάμ (5 ετών), εξαφανίστηκαν αφού βγήκαν για παιχνίδι μπροστά στο σπίτι.

Πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε στο Sky News Arabia ότι οι έρευνες διαπίστωσαν ότι ο γείτονάς του, συνταξιούχος, ο Muhammad Saber (65 ετών), σκότωσε τα δύο παιδιά και πέταξε τα σώματά τους «επειδή προκάλεσαν θόρυβο ενώ έπαιζαν μπροστά το σπίτι του».

Ασφυκτικός ο θάνατος

«Όταν ο κατηγορούμενος συνελήφθη, ομολόγησε ότι είχε προειδοποιήσει τα δύο παιδιά και τους ζήτησε να μείνουν μακριά από το σπίτι του, αλλά αρνήθηκαν. Αυτός τους απήγαγε, τους έφερε στο σπίτι του και τους επιτέθηκε ξυλοκοπώντας τους και μετά τους έφραξε τις αεροφόρους οδούς μέχρι θανάτου».

Πέταξαν τα πτώματα στη διώρυγα

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις ανακριτικές Αρχές της Αιγύπτου, παραδέχτηκε επίσης ότι ζήτησε βοήθεια από τον 33χρονο γιο του και κατά τη διάρκεια της νύχτας πέταξαν τα πτώματα των δύο παιδιών στη Διώρυγα της Ισμαηλίας».

Όταν συνελήφθη ο γιος του κατηγορούμενου, οι ομολογίες του ταίριαξαν με τις δηλώσεις του πατέρα του, οπότε οι δυο τους παραπέμφθηκαν στην εισαγγελία, η οποία αποφάσισε τη φυλάκισή τους.

Οι δυνάμεις διάσωσης του ποταμού κατάφεραν να περισυλλέξουν τα πτώματα των δύο παιδιών σε κατάσταση αποσύνθεσης και τα μετέφεραν για νεκροψία από την ιατροδικαστική.