Οικογενειακή τραγωδία στην Αίγυπτο προκάλεσε ο πατέρας και σύζυγος  ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές. Πρόκειται για έναν  45χρονο Αιγύπτιο, εργάτη – σιδηρουργό, ο οποίος έπειτα από καυγά με τη γυναίκα του άνοιξε πυρ εναντίον και των έξι μελών της οικογένειάς του. Τραγικό αποτέλεσμα η δολοφονία του πρωτότοκου γιου του – ήταν 22χρονών και ετοιμαζόταν να παντρευτεί – και ο τραυματισμός της συζύγου και των άλλων τεσσάρων παιδιών τους με το μικρότερο από αυτά – ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ετών – να νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Πώς συνέβη η οικογενειακή τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές Αρχές  η πολύτεκνη οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο δράστης της οικογενειακής «σφαγής» καυγάδισε με τη σύζυγό του για τα τρέχοντα έξοδα αλλά και κάποια χρέη που είχαν. Πάνω στον καυγά ο σύζυγος επιχείρησε να χτυπήσει τη γυναίκα του με ένα ξύλινο ραβδί. Τότε παρενέβη ο μεγάλος γιος της οικογενείας για να αποτρέψει τον πατέρα και να προστατεύσει τη μάνα του. Τότε ο πατέρας, ενοχλημένος, μπήκε στην κρεβατοκάμαρά του και βγαίνοντας έφερε μαζί του όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε επί τόπου τον μεγάλο του γιο, ενώ τραυμάτισε τη γυναίκα του, το δεύτερο γιο του και τις τρεις θυγατέρες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί βρήκαν τον κατηγορούμενο να κάθεται δίπλα στο νεκρό σώμα του 22χρονου πρωτότοκου γιου του, και των υπολοίπων τραυματισμένων μελών της οικογένειας, και δεν έκανε καμία προσπάθεια ώστε να διαφύγει.

Ο παιδιοκτόνος πατέρας ομολόγησε στις Αρχές ότι διέπραξε το έγκλημα σε μια στιγμή θυμού και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματισμένων μελών της οικογενείας

Σύμφωνα με τις ενημερώσεις των ιατρών η κατάσταση της τραυματισμένης συζύγου και των άλλων παιδιών είναι σταθερή αλλά σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η τελευταία τους κορούλα που ειναι μόλις τεσσάρων ετών.

Να σημειωθεί ότι η Αίγυπτος είχε γίνει μάρτυρας, στις 8 Αυγούστου, μια οικογενειακή σφαγή, όταν ένας εργάτης σκραπ σε χωριό κοντά στις πυραμίδες της Γκίζας έσφαξε τη γυναίκα του και τις πέντε κόρες του μετά από διαφωνίες με τη σύζυγο και ο κατηγορούμενος συνελήφθη και η εισαγγελία τον φυλάκισε προετοιμάζοντας τη δίκη του.

Πηγή ert.gr