Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή

Μαίνεται για τέταρτη μέρα το πύρινο μέτωπο στην Αλεξανδρούπολη με την φωτιά να κινείται ανεξέλεγκτη σε πολλές περιοχές.

Το 112 ήχησε πριν από λίγο καλώντας όσους βρίσκονται στις περιοχές Μέστη, Δίκελλα, Συκορράχη, Πλάκα, Μεσημβρία, Ατάρνη, Αύρα, Κόμαρος και Πέραμα να εκκενώσουν προς Κομοτηνή.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας οδού από το ύψος του Ανατολικού κόμβου Κομοτηνής Ροδόπης έως το ύψος του κόμβου Βιομηχανικής περιοχής (ΒΙ.ΠΕ) Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Αναχώρησε το πλοίο – νοσοκομείο για Καβάλα

Δραματικές ήταν οι εικόνες εκκένωσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και η μεταφορά των ασθενών στο πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» λόγω της μεγάλης φωτιάς.

Υπενθυμίζεται ότι οι φλόγες πλησίασαν τα ξημερώματα της Τρίτης το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το οποίο εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη προκειμένου να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα που το περικύκλωσε.