Όποιος βρέθηκε στην χθεσινή ορκωμοσία της νέας 8κομματικής Βουλής και έψαχνε να βρει την ακροδεξιά παρουσία σε αυτήν, θα απογοητευόταν, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης. Πάνε οι παλιές «δόξες» της Χρυσής Αυγής με τους πρώην πορτιέρηδες Βουλευτές και τους συνοδούς τους, τα προκλητικά βλέμματα και οι σπρωξιές σε δημοσιογράφους.

Οι Βουλευτές των Σπαρτιατών αλλά και της Νίκης δεν έκαναν καθόλου αισθητή την παρουσία τους. Συνοδεύονταν από τις οικογένειες τους, έκατσαν ήσυχα στις θέσεις που τους υποδείχθηκαν και σε όποια κουβέντα βρέθηκαν, ειδικά οι Σπαρτιάτες, τόνισαν ότι οι ίδιοι και η παρουσία τους στη Βουλή δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή της πάλαι ποτέ Χρυσής Αυγής, σημειώνει η ίδια πηγή.

Ο ίδιος όμως ο Ηλίας Κασιδιάρης τι κάνει και τι λέει για όλα αυτά; Σίγουρα κάνει ακόμα τις διακοπές του στις φυλακές Δομοκού μιας και άδεια από αυτές, μάλλον, προς τον Σεπτέμβριο θα μπορέσει να πάρει.

Ίσως είναι δικές του οι εντολές για «ήσυχη» παρουσία στη νέα Βουλή, ώστε να μπορέσει ο ίδιος να κάνει το σόου του όταν βγει από την φυλακή, είτε με άδεια είτε εκτίοντας τα 3/5 της ποινής του.

Πάντως τις προσωπικές πολιτικές του φιλοδοξίες δεν τις έχει αφήσει. Ακούγεται ότι θα προσπαθήσει να είναι υποψήφιος στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων, ενώ οι πληροφορίες επιμένουν πως προετοιμάζουν ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Αττικής. Το αν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν βέβαια τις διαφορές τροπολογίες και πάλι, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.