Απολογείται σήμερα Τετάρτη 21/6 ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Κω, ενώ έχει προσαχθεί και ο συγκάτοικός του από το Πακιστάν.

Σήμερα πιθανότατα θα αλλάξει και η κατηγορία που βαραίνει τον 32χρονο, που μέχρι στιγμής περιορίζεται σε αυτήν της αρπαγής. Στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκονται τα πειστήρια που έχουν εντοπιστεί στο σπίτι που έμενε ο 32χρονος και στο δωμάτιο της 27χρονης.

Οι τελευταίες στιγμές της 27χρονης ήταν μαρτυρικές και αυτό αποτυπώθηκε στην ιατροδικαστική εξέταση, όπου όλες οι ενδείξεις οδηγούν στον ασφυκτικό θάνατο μέσω στραγγαλισμού. Η σορός της, λόγω της υγρασίας και των υψηλών θερμοκρασιών, είχε αλλοιωθεί, ενώ αναζητήθηκε DNA στα χέρια της ξενοδοχοϋπαλλήλου, που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι η δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι ή στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Συγκεκριμένα, κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και σύμφωνα με τις Αρχές, αυτό είναι το σημείο όπου έγινε η δολοφονία της κοπέλας. Μάλιστα η Αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι όσα στοιχεία βρήκε: ένα παπούτσι και αποτσίγαρα, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση. Το σημείο είναι τόσο κοντά που ο 32χρονος θα μπορούσε να την μεταφέρει μόνος του, αλλά δεν αποκλείεται και η συμμετοχή του συγκατοίκου του.

«Φαντάζομαι ότι την σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή. Είμαι σίγουρος ότι δεν ήξερε τον Πακιστανό. Η κόρη μου και ο σύντροφός της ήταν πάνω από έναν μήνα στην Κω. Μετά το κάψιμο που είχε στο χέρι ήταν στεναχωρημένη, φοβόταν ότι θα της μείνει σημάδι», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της 27χρονης.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα μηνύματα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τις τελευταίες ώρες μπήκαν και τα κινητά τηλέφωνα της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου. Κάποια μηνύματα που εντοπίστηκαν προκάλεσαν απορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα και για το κατά πόσο ο 32χρονος ήταν γνωστός τους και είχαν επαφές μαζί του και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία η κοπέλα φαίνεται να έχει εκφράσει στον σύντροφό της τις φόβους της, δηλαδή ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν νιώθει άνετα στο σπίτι του 32χρονου όπου βρισκόταν και του είχε δώσει και το στίγμα σε ποιο σημείο ακριβώς βρισκόταν.

Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί επισήμως αναφέρουν ότι παρά την αγωνιώδη έκκληση της 27χρονης, ο Πολωνός σύντροφός της δεν κινητοποιήθηκε αμέσως παρότι οι δύο τους είχαν επικοινωνία μέσω SMS που έστελνε η άτυχη Αναστάζια.