Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους; Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή; ξέσπασε η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 με αφορμή τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια που τις ξύπνησε θλιβερές μνήμες που ποτέ δε θα ξεθωριάσουν ποτέ.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της 27χρονης στην Κω αλλά και τις ομοιότητες με την τραγική κατάληξη της κόρης της είπε: «Έχω γίνει λιώμα αυτές τις μέρες, έχω γίνει… η ψυχή μου είναι κατάμαυρη. Μας ξύνουν τις πληγές μας κάθε τόσο. Να δολοφονήσουν το παιδί σου, να το βιάσουν, να το ξεγυμνώσουν και να το πετάξουν στις θάλασσες, κι εκεί από πνιγμό να «φύγει»! Όπως κάναν σε αυτό το κοριτσάκι το 27χρονο τώρα, το βιάσανε και πήγαν, το πέταξαν σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, γυμνό το κορμάκι του, σαν σκουπίδι πραγματικό και ‘βάλαν από πάνω και τα χόρτα! Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους; Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή;

«Θα πάρω κανένα τουφέκι καμιά μέρα και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά»

«Δεν ντρεπόμαστε! Παραδειγματική τιμωρία σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια! Το λέω από την πρώτη στιγμή, από το ‘18!

Το σύστημα μας δεν είναι τιμωρητικό, τιμωρητικό να είναι, παραδειγματική τιμωρία. Να μπουν και να μη ξαναβγούν! Εγώ αυτό θέλω, γι’ αυτούς τους δολοφόνους αυτό θέλω ως μάνα της Ελένης. Να μπουν και να μην ξαναδούν το φως του ηλίου! Πώς γίνεται ποτέ να μην τιμωρούνται οι βιαστές; Πώς γίνεται και να βγαίνουν έξω στην κοινωνία και να κυκλοφορούν! Πώς γίνεται οι φονιάδες να ζητούν δεύτερη ευκαιρία; Θα πάρω κανένα τουφέκι καμιά μέρα και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά».