Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα ντοκουμέντα αναφορικά με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάzια στην Κω, στα οποία έχουν φαίνονται οι κινήσεις της 27χρονης κοπέλας μαζί με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές την ώρα που φεύγουν από μίνι μάρκετ για το σπίτι του, από το οποίο χάνονται ουσιαστικά και τα ίχνη της.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου λίγο πριν τις 21.00 το βραδύ και η 27χρονη από την Πολωνία καταγράφεται από κάμερα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι της Κω. Φορά μια ροζ μπλούζα και ένα τζιν σορτσάκι. Κρατά μια πλαστική σακούλα και το κινητό της τηλέφωνο στο αριστερό της χέρι και στην πλάτη της έχει περασμένη μια τσάντα.

Αμέσως μετά συναντά τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της, τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές. Είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται μαζί, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, εκεί που χάνονται οριστικά τα ίχνη της.

Από την ανάλυση του βίντεο οι Αρχές θεωρούν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η 27χρονη τον συναντούσε. Αφού συνομιλούν για λίγη ώρα, η νεαρή γυναίκα επιβιβάζεται στο μηχανάκι του συλληφθέντα με κατεύθυνση το σπίτι του.

Είναι η τελευταία φορά που κάποιος θα δει ζωντανή τη νεαρή, η οποία το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Τιγκάκι.

«Είμαι σίγουρος ότι δεν ήξερε τον Πακιστανό»

«Φαντάζομαι ότι την σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή. Είμαι σίγουρος ότι δεν ήξερε τον Πακιστανό. Η κόρη μου και ο σύντροφός της ήταν πάνω από έναν μήνα στην Κω. Μετά το κάψιμο που είχε στο χέρι ήταν στεναχωρημένη, φοβόταν ότι θα της μείνει σημάδι», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της 27χρονης.

Ο αδελφός της 27χρονης ξεσπά μιλώντας και αυτός στο MEGA. Ζητά την παραδειγματική τιμωρία του ανθρώπου που σκότωσε την Αναστάzια. «Η πιο μεγάλη μου επιθυμία θα ήταν να ήμουν στο ίδιο κελί και ο δολοφόνος να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση όπως βρέθηκε η αδελφή μου».

Μαρτυρικός ο θάνατος της 27χρονης

Οι τελευταίες στιγμές της 27χρονης ήταν μαρτυρικές και αυτό αποτυπώθηκε στην ιατροδικαστική εξέταση όπου όλες οι ενδείξεις οδηγούν στον ασφυκτικό θάνατο μέσω στραγγαλισμού.

Η σορός, λόγω της υγρασίας και των υψηλών θερμοκρασιών, είχε αλλοιωθεί, ενώ αναζητήθηκε DNA στα χέρια της ξενοδοχοϋπαλλήλου που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκονται τα πειστήρια που έχουν εντοπιστεί στο σπίτι που έμενε ο 32χρονος και στο δωμάτιο της 27χρονης.

Εκεί, θα αναζητηθεί το στοιχείο που θα συνδέσει τον συλληφθέντα με τη δολοφονία πριν αυτός απολογηθεί στις δικαστικές αρχές του νησιού το πρωί της Τετάρτης.

Στοιχεία του ρεπορτάζ αναφέρουν πως αύριο πιθανότατα θα αλλάξει και η κατηγορία που τον βαραίνει, που μέχρι στιγμής περιορίζεται σε αυτήν της αρπαγής.

Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι η δολοφονία

Κατά πληροφορίες του Mega, η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι ή στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Συγκεκριμένα, κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και σύμφωνα με τις Αρχές, αυτό είναι το σημείο όπου έγινε η δολοφονία της κοπέλας.

Μάλιστα, η αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι ό,τι στοιχειά βρήκε, ένα παπούτσι, αποτσίγαρα, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Το σημείο είναι τόσο κοντά που ο 32χρονος θα μπορούσε να την μεταφέρει μόνος του αλλά δεν αποκλείεται και η συμμετοχή του συγκατοίκου του.

Αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.