Η ατζέντα της ημέρας: Η απόφαση για το debate – Ανατίναξη φράγματος στη Χερσώνα – Στροφή προς τη συγκατοίκηση

Το ημερολόγιο δείχνει 7 Ιουνίου σήμερα και οι μέρες κυλούν αντίστροφα για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, με το debate να ορίζεται για τις 15 του μήνα. Την ίδια ώρα οι εχθροπραξίες στο μέτωπο της Ουκρανίας κλιμακώνονται με την ανατίναξη φράγματος στη Χερσώνα.

1

Τι αποφάσισε η διακομματική για το debate

2

Ανατινάχθηκε φράγμα στη Χερσώνα

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Οι νέοι σπάνε στα δύο το ενοίκιο – Στροφή προς τη συγκατοίκηση

  • Ποιες ηλικιακές ομάδες στρέφονται προς τη συγκατοίκηση; Οι πιο ένθερμοι οπαδοί της συγκατοίκησης αναδεικνύονται οι Millennials (όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 1981 και 1996) και ακολουθεί η Gen Z, (όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 1996 και 2010)
  • Ποιος είναι ο λόγος; Την τελευταία 6ετία  η μέση αύξηση των ζητούμενων μισθωμάτων στην Αττική υπολογίζεται σε 35%, ενώ σε αρκετές περιοχές του κέντρου της Αθήνας, όπως και στον Πειραιά, η άνοδος είναι ακόμα υψηλότερη, φθάνοντας το 55%.
  • Η νέα τάση: Στη χώρα μας έχει αρχίσει να εδραιώνεται και η καινούργια τάση της συν-διαβίωσης, ή co-living. Πλέον, τα μοντέρνα «κοινόβια» – που προσφέρουν ιδιωτικά δωμάτια πλαισιωμένα από κοινόχρηστους χώρους, των οποίων τις ανέσεις, όπως π.χ. κουζίνα, πλυντήρια, γυμναστήριο, χώρους αναψυχής, roof garden κ.λπ. οι ενοικιαστές μοιράζονται –  αυξάνονται συνεχώς.
4

Σεπόλια: Προφυλακίστηκαν οι επτά από τους οκτώ κατηγορούμενους για την υπόθεση της 12χρονης

5

«Πορτοκαλί συναγερμός» για το μεταναστευτικό

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr