Η Minoa Water, συμμετείχε στην έκθεση Beyond που διεξήχθη από τις 24 έως τις 26 Μαΐου. Ως χορηγός της εκδήλωσης, η Minoa Water επέδειξε τη δέσμευσή της για την προώθηση της καινοτομίας, της οικολογικής βιωσιμότητας και της ανώτερης ποιότητας προϊόντων της.

Ο CEO της Minoa Water Μανώλης Τσαλδάρης είχε την ευκαιρία στο πάνελ της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε) να παρουσιάσει την ευρεία γκάμα προϊόντων της σε χάρτινη συσκευασία 330ml, 750ml καθώς και 1 Λίτρο, προσφέροντας έναν καινοτόμο τρόπο κατανάλωσης νερού. Επίσης ο κ. Τσαλδάρης συζήτησε για την εξωστρέφεια της εταιρείας και την ανάγκη για από τους ιδίους τους καταναλωτές να ζητάνε ελληνικά προϊόντα ώστε να ενισχυθεί η ελληνική αγορά νερού. Τέλος παρουσίασε τους 3 νέους κωδικούς με γεύση και Βιταμίνες που προσφέρουν μια ευχάριστη και υγιεινή επιλογή στους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο της Beyond 2023 ο Οικονομικός Ταχυδρόμος φιλοξένησε τον Μανώλη Τσαλδάρη, CEO της Minoa Water, και τον Παύλο Ευθυμίου, γενικό διευθυντή της ΕΕΝΕ με θέμα Καινοτομία και επιχειρηματικότητα.

.

Ο κ. Τσαλδάρης αναφέρθηκε στο δημιούργημα της Minoa Water που προσφέρει καλύτερη προστασία από τον ήλιο, ιδανική ποσότητα ασβεστίου μαγνησίου, μηδενικά νιτρικά. Όπως είπε η ιδέα δεν ήταν εύκολο να πραγματοποιηθεί ενώ υπήρξε η συνδρομή της πολυεθνικής Tetra Pak. Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν 2,5 χρόνια και υλοποιήθηκε πριν 1,5 χρόνο, στη συσκευασία όλα τα Πλαστικά είναι φυτικής προέλευσης (plant based) , πρόκειται για ένα απόλυτα οικολογικό προϊόν, ενώ τόνισε ότι η αγορά έχει ανάγκη από τέτοιου είδους προϊόντα. Το νερό προέρχεται από πηγές στην Ημαθία, γύρω από τις οποίες δεν υπάρχουν καλλιέργειες οπότε δεν υπάρχουν νιτρικά, ενώ το υλικό από το καπάκι προέρχεται από φυτά στην Βραζιλία. Αυτή τη στιγμή το νερό σε χάρτινη συσκευασία της Minoa Water εξάγεται σε 15 χώρες.

Η εξαιρετική ποιότητα και η καινοτομία των προϊόντων της Minoa Water αναγνωρίζονται διεθνώς, καθώς η εταιρεία έχει κερδίσει 12 διεθνή βραβεία στους τομείς της ποιότητας, της γεύσης, της συσκευασίας και της καινοτομίας. Πρόσφατα, η Minoa Water τιμήθηκε με το βραβείο TOP EXPORT PRODUCT 2022, επιβεβαιώνοντας την επιτυχημένη παρουσία των προϊόντων της στο εξωτερικό.

Η παρουσία της Minoa Water στην έκθεση Beyond αποτέλεσε μια σημαντική επιβεβαίωση της δέσμευσής της για την καινοτομία, την οικολογική βιωσιμότητα και την υψηλή ποιότητα προϊόντων. Η εταιρεία συνεχίζει να ενθαρρύνει την ελληνική επιχειρηματικότητα και να εδραιώνει τη θέση της ως ηγέτης στον κλάδο του νερού, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία Minoa Water και τα προϊόντα της, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο [www.minoawater.gr] όπου μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα Minoa Water με Δωρεάν Μεταφορικά.