Σοκαριστικά είναι όσα περιγράφονται στο ιατροδικαστικό πόρισμα για το έγκλημα στη Λεκάνη της Καβάλας, όπου ο 57χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε τη σύντροφό του και το 10 μηνών βρέφος τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο φονιάς φαίνεται να όπλισε και πυροβόλησε 4 φορές μέσα στο μαντρί κατά του 10 μηνών βρέφους και της συντρόφου του, σε μια οικογενειακή τραγωδία που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Ήθελε να πονέσει την μητέρα

Όπως φαίνεται, ο δολοφόνος ήθελε να τιμωρήσει την Άννα, γι’ αυτό και πυροβόλησε πρώτα το βρέφος τους.

Ήθελε, δηλαδή, να νιώσει τον φρικτό πόνο της απώλειας, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα πριν την πυροβολήσει και έτσι αποφάσισε να σκοτώσει πρώτα το παιδί.

Ο 57χρονος κτηνοτρόφος ήταν χρεωμένος και, μάλιστα, όπως λένε όσοι ήξεραν το ζευγάρι, ζούσε κυρίως με τα χρήματα που έβγαζε η κοπέλα.

Μάλιστα, λόγω του ιδιόρρυθμου και προστακτικού χαρακτήρα του, δεν μπορούσε κανείς ποτέ να εργαστεί μαζί του και χρησιμοποιούσε την 31χρονη κοπέλα ως βοηθό στο μαντρί.

Η άτυχη γυναίκα ακόμη και με το νεογέννητο στον μάρσιππο, πριν ακόμη σαραντίσει, πήγαινε και δούλευε σκληρά δίπλα του.

Τελευταία, όμως, όλα άλλαξαν και ο άνθρωπος αυτός ήξερε ότι δε θα επιβιώσει μόνος του.

«Η Άννα φοβόταν και κατέγραφε τις συνομιλίες»

Συγγενικά πρόσωπα της 31χρονης λένε πως η γυναίκα φοβόταν και κατέγραφε τις συνομιλίες με τον κτηνοτρόφο στις συναντήσεις τους.

Η αστυνομία έχει πάρει το κινητό της και εάν η Άννα κατέγραφε και στη μοιραία συνάντησή τους στο μαντρί, τότε θα υπάρχει το ηχητικό ντοκουμέντο της τραγωδίας.

«Έγραφε το κινητό η κοπέλα… Φοβόταν…», λέει η θεία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συμβουλεύοντας τις γυναίκες να μιλούν και να φεύγουν σε ανάλογες καταστάσεις.