Η εργασία εξ αποστάσεως – remote working, αποτελεί μία τάση με απίστευτα ανοδική πορεία σε όλο τον πλανήτη, ειδικά μετά την επέλαση της πανδημίας. Μέχρι το 2025 προβλέπεται το 70% του εργατικού δυναμικού παγκοσμίως να εργάζεται εξ αποστάσεως σε θέσεις που μπορούν να υποστηρίξουν εξ αποστάσεως εργασία. Το Workearly Greece είναι η πρώτη υπηρεσία στην Ελλάδα, που προσομοιώνει εκπαιδευτικά πραγματικές συνθήκες remote εργασίας και προωθεί Έλληνες σε εταιρείες του εξωτερικού για εξ αποστάσεως εργασία, βοηθώντας έτσι τα ταλέντα που βρίσκονται στη χώρα μας να ζήσουν εδώ με μισθούς και εξέλιξη εξωτερικού.

Σύμφωνα με το Workearly, τα ποσοστά των αποφοίτων, των εργαζομένων και των εταιρικών στελεχών που αναζητούν ευκαιρίες εργασίας εξ αποστάσεως στο εξωτερικό έχουν αυξηθεί άνω του 200% το τελευταίο διάστημα, εξαντλώντας σχεδόν όλες τις διαθέσιμες θέσεις σε όλα τα remote schools από τις πρώτες ημέρες διάθεσης των αιτήσεων.

Ποιοί κλάδοι είναι ιδανικοί για εξ αποστάσεως εργασία?

Τεχνολογικοί κλάδοι, όπως για παράδειγμα το Data Science και το Software Engineering & Testing και πεδία όπως αυτά του HR και του management, ενδείκνυνται για remote εργασία στο εξωτερικό, λόγω της τεράστιας έλλειψης σε επαγγελματικά καταρτισμένους υποψηφίους.

Εκπαίδευση, Πιστοποίηση και προοπτικές Διασύνδεσης για ρόλους που υποστηρίζουν εξ αποστάσεως εργασία.

Tο Workearly Greece, παρέχει τα πρώτα schools που ακολουθούν εκπαιδευτική προσέγγιση με προσομοίωση εξ αποστάσεως εργασίας – task based remote training- για την απόκτηση νέων ικανοτήτων, δεξιοτήτων και εμπειρίας που απαιτούνται για μια θέση εργασίας . Πρόκειται για έναν συνδυασμό θεωρητικών γνώσεων και πρακτικής ενασχόλησης με το εκάστοτε αντικείμενο του μέσα από πραγματικά case-studies, και αποτελεί την πιο σύγχρονη τάση επαγγελματικής εκπαίδευσης. Όλα τα προγράμματα και οι δεξιότητες που διδάσκονται είναι προσαρμοσμένα στο 95% των αγγελιών με εξ αποστάσεως εργασία στις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού. Ο εκπαιδευόμενος έχει την δυνατότητα είτε να παρακολουθήσει ατομικά κάποιο από τα διαθέσιμα schools είτε
να δημιουργηθεί εκπαιδευτικό πλάνο με τις θεματολογίες της επιλογής του. Τα προγράμματα είναι ασύγχρονα, χρονικά ευέλικτα και 100% εξ αποστάσεως. Παρέχονται πιστοποιήσεις και digital credentials της πιο υψηλής αναγνωρισιμότητας και προοπτικές διασύνδεσης με κορυφαίες εταιρείες μέσω των συνεργαζόμενων agencies και hiring partners.

Το Workearly έχει ταυτιστεί με το upskilling και αποτελεί εκπρόσωπο του remote working στην Ελλάδα.

Η καινοτομία του Workearly powered by Reatcode έχει διακριθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, με την συμπερίληψή του σε λίστες καταξιωμένων επιχειρηματικών projects, όπως η λίστα Fortune 40 under 40, η αναγνώριση από τον κορυφαίο οργανισμό HR, τον HRCI, τις συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οργανισμούς της Sillicon Valley, αλλά και την μεγάλη διάκριση του οργανισμού ανάμεσα τις κορυφαίες HR Tech εταιρείες στην Αμερική για το 2022, όσον αφορά τα καινοτόμα πρότζεκτ της.

Δουλεύοντας στενά με υποψηφίους αλλά και εταιρείες ηγέτες του κλάδου, το Workearly κατάφερε πολύ γρήγορα να φέρει από το εξωτερικό τις νέες τάσεις της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, κατορθώνοντας να αναδειχθεί στην πιο δημοφιλή υπηρεσία reskilling και upskilling στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας και της Ανάλυσης Δεδομένων. Χιλιάδες επαγγελματίες που εκπαιδεύτηκαν, εργάζονται πλέον σε σημαντικές θέσεις, τόσο σε ελληνικές εταιρείες όσο και στην Παγκόσμια αγορά.

Το Workearly απέσπασε συμμετοχές ρεκόρ από υποψηφίους και εταιρείες και διθυραμβικές κριτικές από τους εκπαιδευομένους, καθιστώντας τις υπηρεσίες του ως τις κορυφαίες από άποψης ποιότητας, αποτελέσματος και εκπαιδευτικής εμπειρίας.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ