Στο κατάλευκο, μινιμαλιστικού ύφους mansion, δίπλα στους πίνακες των Anselm Kiefer και Anish Kapoor, τα sexy γλυπτά του Αλαν Τζόουνς τραβάνε τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Τα συγκεκριμένα, «τολμηρά» έργα τέχνης αγοράζονται σε πολύ έντονους ρυθμούς στο Μόντε Κάρλο, εκεί όπου αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η μία δημοπρασία μετά την άλλη. Δημοπρασίες έργων τέχνης, κοσμημάτων, αυτοκινήτων, πολυτελών σκαφών. Οι χώροι έχουν γεμίσει και αρκετοί αναγκάζονται να προχωρήσουν σε άλλες λύσεις. Γνωστός οίκος κοσμημάτων τοποθέτησε τα πλέον ογκώδη μπιζού του μέσα στο always classic «Cipriani». Οι πελάτες απολαμβάνουν λοιπόν σπαγγέτι με σολομό και συγχρόνως επιλέγουν διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια.

Η νεαρή Γκάια Ρεποσί θεωρείται από τις πλέον επιτυχημένες σχεδιάστριες κοσμημάτων στο πριγκιπάτο. Αμέσως μετά το τέλος των δημοπρασιών φτάνει στην Ελλάδα, όπου ήδη βρίσκεται η στενή της φίλη Ευγενία Νιάρχου. Η Ευγενία μαζί με την Μπιάνκα Μπραντολίνι και άλλες καλές της φίλες ταξίδεψε με σκάφος στη Σέριφο, τώρα όμως επέστρεψε στη Μύκονο για τους γάμους Μπούση αλλά και για να συνεχίσει τις διακοπές της, πριν «πετάξει» στην ιδιόκτητη Σπετσοπούλα.

Η Μύκονος, παρά τα προβλήματα με τις κλοπές χρημάτων και κοσμημάτων, την ελλιπή αστυνόμευση, τις υπερβολικές τιμές στα δημοφιλή spots και το τεράστιο πρόβλημα με την αποχέτευση, εξακολουθεί να λάμπει σαν λευκό πολύτιμο διαμάντι. Ετσι πιστεύει ο λάτρης του νησιού, αιγύπτιος επιχειρηματίας Σαουίρις, ο οποίος χτίζει εκεί τρία σπίτια αλλά και ξενοδοχεία. Το 20 χρόνων top model Κάια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ, τον κοιτάζει με ύφος… μπλαζέ καθώς λιάζεται στον Καλαφάτη.