Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση της απόφασης του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας που θα κρίνει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς. Πριν λίγο ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των δικηγόρων και των δύο πλευρών και αυτή την ώρα τακτικοί δικαστές και ένορκοι είναι σε διάσκεψη για να ανακοινώσουν την απόφαση τους.

Νωρίτερα ο συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας Αθ. Χαρμάνης, ο οποίος εκπροσωπεί τη μητέρα της Καρολάιν ζήτησε την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Τον χαρακτήρισε «πολυτάλαντο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό», εξέφρασε την άποψη ότι παραμένει αμετανόητος και επεσήμανε πως κατά την άποψή του ο κατηγορούμενος πίστευε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα και δεν θα αποκαλυπτόταν ποτέ.

Την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη θανάτωση της Ρόξυ, του σκύλου της οικογένειας, ζήτησαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν φιλοζωικά σωματεία, λέγοντας ότι
«η Καρολάιν και η Ρόξυ έφυγαν από το ίδιο χέρι που τις χάιδευε».

Τέλος, ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έκανε αναφορά σε «ένα ρομάντζο που κατέληξε σε τραγωδία» και κάλεσε το δικαστήριο να δει τα γεγονότα μέσα από τα μάτια του κατηγορούμενου, ο οποίος έπνιξε την ίδια του την καρδιά και κατέστρεψε τις ζωές τους. Είναι εδώ για να πληρώσει», τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης.