Τα ρουμπίνια, τα πολύ ακριβά ρουμπίνια, ανήκουν στις πολύ σπάνιες πέτρες. Σκέφτομαι ότι η νεαρή, όμορφη Λίλη Σάφρα, εγγονή της ισχυρής κυρίας της διεθνούς δυναστείας με ελληνικές ρίζες, σχεδιάζει επίσης εκπληκτικά μπιζού.

Η ταλαντούχα Λίλη, που ζει μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ελβετίας, είχε παρουσιάσει την κολεξιόν, μάλιστα αποκλειστικά, στις σελίδες του BHMAgazino. Φίλοι μού τηλεφωνούν από το Μόντε Κάρλο. Οι αίθουσες των ξενοδοχείων και των εστιατορίων με τις διεθνείς αναφορές, αρχίζουν να γεμίζουν από κόσμο.

Οι περισσότεροι φθάνουν από το Λονδίνο, τη Χαβάη (οι επιφανείς λάτρεις του σερφ ήταν εκεί) ενώ οι ρώσοι billionaires που είχαν αγοράσει τα πλέον ακριβά διαμερίσματα στο Πριγκιπάτο, μοιάζουν εξαφανισμένοι. Η αλήθεια είναι ότι οι Ρώσοι άφηναν απίστευτα ποσά για αγορές ακινήτων αλλά και μυθικά έργα τέχνης στο λιλιπούτειο, πανέμορφο κρατίδιο του Αλβέρτου και της «πονεμένης» Σαρλίν. Οι έλληνες λάτρεις του Πριγκιπάτου φθάνουν εκεί από αύριο Δευτέρα.

Η αλήθεια είναι ότι λίγο πριν ταξιδέψουν στο Μονακό, επιθυμούσαν να δώσουν το «παρών» σε κάποια private parties αγαπημένων τους προσώπων. Οπως αυτό του Χρήστου Ιωάννου. Ενα birthday party αποκλειστικά για καλούς φίλους. Απρίλιος.

Ο μήνας των αρωμάτων, των λουλουδιών, των εκρηκτικών χρωμάτων και του ροζ της αθωότητας. Happy birthday, sweet, sweet Ρόζμαρι. Ο θεός Ποσειδώνας… καρφώνει το βλέμμα του στα κρυστάλλινα πανύψηλα πέδιλα του Saint Laurent. Τα τακούνια αυτό εδώ το καλοκαίρι είναι υπερβολικά ψηλά. Τα ρούχα σε εκτυφλωτικά χρώματα.

Μετά από δύο χρόνια lockdown, κάτι αρχίζει να κινείται. Τα πρώτα parties (για μετά το Πάσχα) σε κήπους και βεράντες, ετοιμάζονται πυρετωδώς. Οι exclusive boutiques γνωρίζουν και πάλι δόξες τρελές…