Η πεταλούδα με τα φλογερά, μυθικής αξίας, ρουμπίνια πάνω στο χρυσοκέντητο μαντό της πάμπλουτης, ελληνικής καταγωγής Βίκυς Σάφρα, όμοιο με αυτό που είχε επιλέξει η «εξαφανισμένη» Μελάνια Τραμπ, κλέβει τα βλέμματα στο αριστοκρατικό διαμέρισμα της Γενεύης.

Η Βίκυ, η πιο πλούσια Ελληνίδα (σύμφωνα με το «Forbes») στον πλανήτη, με περιουσία που υπολογίζεται στα 7,4 δισ. δολάρια, ακριβοθώρητη (τα καλοκαίρια επιλέγει εξωτικά μακρινά νησιά αλλά φθάνει με απόλυτη μυστικότητα μέχρι τη Φολέγανδρο, επιβαίνουσα σε giga yacht στενών της φίλων), tres chic, λατρεύει της καρφίτσες Van Cleef, όπως και η πολυπράγμων Γιάννα Αγγελοπούλου.

Μαθαίνω ότι η Lady G. θα βαφτίσει ένα ακόμα παιδάκι, κάτι που χαίρεται ιδιαίτερα. Τα ροζ, γλυκά χρώματα, οι δαντέλες και τα μικρά κρύσταλλα υπερισχύουν στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βαπτίσεις, σύμφωνα πάντα με τον Ντίντη Ευπαλίδη.

Πάρα πολλές βαπτίσεις, όπως αυτή της κόρης Σμπώκου – Χανδακά (στην Αθήνα), αλλά και δημοφιλούς εφοπλιστικού ζεύγους (στη Βενετία) αρχές Ιουνίου. Ενα μεταξένιο μαντίλι του Valentino «δραπετεύει» από τον λαιμό του top model Τίτι Βανίλι…