Η γυναικεία υπέροχη φιγούρα, κατασκευασμένη από πλατίνα και πανάκριβα διαμάντια, «χαιρετούσε» τα πλήθη μέσα από το τιρκουάζ – σαν τα νερά των ελληνικών νησιών – καντράν του ρολογιού με την εμβληματική υπογραφή Van Cleef & Arpels. Ρούφηξα αργά μια γουλιά από την πίνα κολάντα που είχε ετοιμάσει η γιαγιά Γερτρούδη με τη βοήθεια του μπάτλερ Σουλπίκιου.

Σκέφθηκα ότι οι κυρίες και δεσποινίδες που διαθέτουν λογαριασμούς τραπεζικούς με πολλά-πολλά μηδενικά έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το Lady Feerie watch, μέσα από κάποιο super κοσμηματοπωλείο στη Rue du Rhone της Γενεύης, θα επιδεικνύουν το πολύτιμο απόκτημα σε κάθε ευκαιρία.

Οι καιρικές συνθήκες που γίνονται όλο και καλύτερες επιτρέπουν να βγάλουν στον ήλιο τα καλογυμνασμένα τους μπράτσα, αποτέλεσμα έντονης άσκησης υπό τις οδηγίες νεαρού personal trainer.

Λευκά διαμάντια, ζαφείρια και white Mother of pearl, ένα μικρό έργο τέχνης που δένει απόλυτα με outfits Chanel ή κάποια φορέματα Balenciaga, sexy, μοναδικά σαν αυτά που επιλέγει η Κένταλ Τζένερ. Ο χρόνος τους ανοιξιάτικους μήνες περνάει πιο εύκολα.

Μια βόλτα στα καλά εστιατόρια της Κηφισιάς, ένα πέρασμα από την Αθηναϊκή Ριβιέρα με το βλέμμα να χάνεται στο γαλάζιο και στο… αστραφτερό λευκό των mega yachts που ήδη έχουν ξεκινήσει κοντινά ταξίδια.

Η άνοιξη στην Ελλάδα είναι ίσως πιο όμορφη από το καλοκαίρι. Οι θερμοκρασίες είναι πιο υποφερτές, ενώ στα εμβληματικά, πεντάστερα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα υπερπολυτελή resorts όπως το Four Seasons στη Βουλιαγμένη, φθάνουν πραγματικοί billionaires, γαλαζοαίματοι και jet setters.