Το ΚΙΝΑΛ απάντησε στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με την οποία επιτέθηκε κατά του Νίκου Ανδρουλάκη για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ παραπέμποντας στις σχετικές δηλώσεις του Γιώργου Τσίπρα.

«Για πολλοστή φορά, ο κ. Παύλος Πολάκης ανέλαβε χθες να μιλήσει αντί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας προφανώς λάβει από τον ίδιο το σχετικό δικαίωμα. Με το ύφος του και τις απειλές του επιβεβαίωσε πλήρως όσα επισήμανε ο πρόεδρός μας σε πρόσφατη συνέντευξή του» σχολίασε ο Δημήτρης Μάντζος.

Ενώ σε ότι αφορά τα περί «ίσων αποστάσεων» και «προοδευτικής κυβέρνησης» τονίζει ότι «καλά θα κάνει ο κ. Πολάκης να διαβάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Γιώργου Τσίπρα για… πιθανή συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία».

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζου έχει ως εξής:

«Για πολλοστή φορά, ο κ. Παύλος Πολάκης ανέλαβε χθες να μιλήσει αντί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας προφανώς λάβει από τον ίδιο το σχετικό δικαίωμα.

»Με το ύφος του και τις απειλές του επιβεβαίωσε πλήρως όσα επισήμανε ο Πρόεδρός μας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

»Όσο για τα περί «ίσων αποστάσεων» και «προοδευτικής κυβέρνησης», καλά θα κάνει ο κ. Πολάκης να διαβάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Γιώργου Τσίπρα για… πιθανή συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία…».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε ενοχλημένος από την πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στο ACTION24. Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι τέτοιες συμπεριφορές που θυμίζουν τον Όρμπαν, δεν θα ήταν ανεκτές στο κόμμα του. Επιπλέον, απαντώντας σε ερώτηση για το προοδευτικό μέτωπο που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε: «Προοδευτικό μέτωπο με ποιους; Με τον Πολάκη;».

Σε ανάρτηση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη, καταλήγωντας: «Λόγω του νεαρού της ηλικίας σου και της καταγωγής σου, σήμερα σου απαντώ ευγενικά. Η επόμενη φορά…θα είναι ΑΛΛΙΩΣ!»