Συμπληρώνεται όσο περνούν οι ώρες το παζλ της άγριας επίθεσης στον 19χρονο Αλκη Καμπανό, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Μετά και την παράδοση του 25χρονου «Αθηναίου» που καταζητούνταν, πλέον οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 20χρονου που φαίνεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία, ενώ ερευνάται και ο ρόλος ενός δωδέκατου εμπλεκόμενου.

O επονομαζόμενος ως «Αθηναίος», ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή, ήταν ο μόνος από τους κατηγορούμενους που δεν είχε έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πραγματοποιήσει πολλές έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου στην Αθήνα. Μάλιστα, είχαν γίνει έφοδοι σε χώρους όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, ενώ δεν ήταν τυχαία και η έρευνα που είχε γίνει προ ημερών σε κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια.

Τελικά, ο 25χρονος παραδόθηκε την Τρίτη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη συνοδεία του συνηγόρου του. Μετά τη σύλληψη του 25χρονου, διαφεύγει πλέον μόνο ένας από τους 11 κατά των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το άγριο έγκλημα.

Η ταυτότητα του 25χρονου

Πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, για έναν σκληροπυρηνικό χούλιγκαν της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ, ο οποίος διέφυγε αρχικά στην Αθήνα πριν από μερικά εικοσιτετράωρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος θεωρείται ως ο αρχηγός της ομάδας που επιτέθηκαν και δολοφόνησαν τον Άλκη, τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης, στην περιοχή της Χαριλάου.

Ο «Αθηναίος» είναι «καθαρός», δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί και αμέσως μετά το φονικό σκηνικό εξαφανίστηκε σαν να άνοιξε η γη να τον κατάπιε.

Ούτε στα στέκια της Θεσσαλονίκης όπου σύχναζε, ούτε στο σπίτι του στην Αθήνα, ούτε στα γραφεία του συνδέσμου όπου έκαναν έφοδο βρέθηκαν στοιχεία που να αποκαλύπτουν τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος προέρχεται από γνωστή οικογένεια της Τήνου και είχε φύγει από το νησί πριν από αρκετά χρόνια για να φοιτήσει σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο νησί στο πλαίσιο των ερευνών για τους συμμετέχοντες στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, οι γονείς σε κατάσταση σοκ περίμεναν υπομονετικά στο σπίτι τους να τους καλέσει στο τηλέφωνο ο 25χρονος. Όταν ο νεαρός τηλεφώνησε, του είπαν να παραδοθεί, πράγμα που στη συνέχεια έκανε.

Γεμάτο… ΠΑΟΚ το προφίλ του στα social media

Η… αγάπη του για την ομάδα φαίνεται και από το προφίλ του στο Facebook, το οποίο είναι γεμάτο με φωτογραφίες από την Τούμπα και την εξέδρα του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Σε ποθώ όπως η μολότοφ τον μπάτσο» φέρεται να γράφει σε μία από τις αναρτήσεις του.