Κορωνοϊός – Πόσοι είναι οι φοιτητές που έχουν εμβολιαστεί

Οι εμβολιασμοί των φοιτητών προχωρούν με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς, όπως τόνισε στη Βουλή ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος.

Οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα συνεχίζονται, ενώ ο Άγγελος Συρίγος, υφυπουργός Παιδείας, αναφέρθηκε στο ποσοστό των φοιτητών που έχουν κάνει το εμβόλιο. Σύμφωνα με τον υφυπουργό, το ποσοστό των εμβολιασθέντων φοιτητών ανέρχεται περίπου στο 75%.

Ο κ. Συρίγος μίλησε για το θέμα, παρουσιάζοντας στη Βουλή την τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για τον ψηφιακό έλεγχο των μέτρων κατά του κορωνοϊού στις εκπαιδευτικές δομές. Ο υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, παρατήρησε ότι το ποσοστό των εμβολιασθέντων φοιτητών είναι υψηλότερο από άλλες πληθυσμιακές ομάδες, καθώς και ότι στο Πολυτεχνείο ή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο αυτό το ποσοστό είναι άνω του 80%.

«Πολιτική απάντηση της νεολαίας»

«Θεωρώ ότι είναι μία πολιτική απάντηση της νεολαίας απέναντι στην κοινωνία σε σχέση με τον κοροναϊό», τόνισε ο κ. Συρίγος.

Επίσης, με ανάρτηση της στο Twitter η υπουργός Παιδέιας Νίκη Κεραμέως συγχαίρει την ακαδημαϊκή κοινότητα για την μαζική ανταπόκριση στο πρόγραμμα των εμβολιασμών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk