Τα λευκά κατάρτια του υπερσύγχρονου αλλά κιτς ιστιοφόρου μοιάζουν να αγγίζουν τον καταγάλανο ουρανό. Οι ολόχρυσες αχτίδες του ήλιου πέφτουν πάνω στο καλάθι με τις συλλεκτικές σαμπάνιες που η Θέκλα επιθυμεί να βρίσκονται πάντα δίπλα στο νερό της πισίνας.

Μπλε και λευκά τεράστια καλάθια, ακριβώς όπως οι ατέλειωτες σειρές των… αδιάβαστων μπλε και λευκών βιβλίων, που όμως εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες.

Η Θέκλα ρουφάει μια γουλιά από τη διαμαντοφόρο Armand de Brignac, η οποία ανταγωνίζεται μια ρωσική που βρέθηκε στα αμπάρια ενός ναυαγισμένου πλοίου.

Ο προσωπικός της σομελιέ Ροτισλάβ μας ενημερώνει για τον άγριο πόλεμο της σαμπάνιας που έχει ξεσπάσει μεταξύ Γάλλων και Ρώσων.

Ομάδα φίλων επιχειρηματιών του Βλαντίμιρ Πούτιν ρίχνει τις δικές της σε μια πολύ ελιτίστικη αγορά. Οι καλεσμένοι πάντως του φίλου της Ελλάδας, διεθνούς φήμης συλλέκτη, Μαλέκι θα απολαύσουν μόνο γαλλικές την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Μαλέκι, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σήμερα συλλέκτες έργων τέχνης, καλεί στο απίστευτης πολυτέλειας σπίτι του στο Μπολιέ Σιρ Μερ ξένους και έλληνες φίλους.

Αρκετοί άλλωστε συμπατριώτες μας βρίσκονται με τα σκάφη τους στο Μόντε Κάρλο και στο St Tropez…