Κάθομαι με προσοχή σε μία από τις δύο γλυπτές καρέκλες με τη σφραγίδα Λαλάν. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι επάνω σε έναν ολόχρυσο, πολύτιμο θησαυρό.

Ο πλοιοκτήτης Πανταλέων Κουλουμπρής είναι λάτρης των Λαλάν, σπουδαίος κολεξιονέρ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και big fan των μπουζουκλερί.

Ο κ. Κουλουμπρής πρότεινε στον Αντόνιο Μπαντέρας, τον οποίο γνωρίζει από τα καλοκαίρια στη Μαγιόρκα, να κάνει μια σύντομη κρουαζιέρα με το sailing yacht αυτό το Σαββατοκύριακο στις ελληνικές θάλασσες.

Ο Αντόνιο όμως, ο οποίος κάνει στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα μιας κινηματογραφικής παραγωγής, επιλέγει να παραμείνει στη Βόρεια Ελλάδα.

Ταξιδεύει μέχρι τη Χαλκιδική και το Sunny, όπου μαθαίνω ότι θα τραγουδήσει λίαν συντόμως η Αννα Βίσση (αρκετά πριν δώσει συναυλία για την ελληνική παροικία του Μονακό).

Οσο για τον super star Ντάνιελ Κρεγκ, μαθαίνω ότι ενοικιάζει βίλα στο Πόρτο Χέλι, κοντά στην τεράστια που κατείχε πλοιοκτήτης. Μία βίλα με τόσα σιντριβάνια και καταρράκτες που θύμιζε τα Λουτρά του Καρακάλα.

Ο Κρεγκ κάνει γυρίσματα για σειρά του Netflix, η βίλα όμως που τον φιλοξενεί στοιχίζει σχεδόν όσο αυτή που ενοικίασε για δεύτερη χρονιά η Donatella Versace, λάτρις του σούσι-ντολμαδάκι.