Ο νεαρός πλοιοκτήτης Πανταλέων Κουλουμπρής έδωσε αμέσως εντολή στη φρουρά του να τοποθετήσει και πάλι τον πίνακα στον τοίχο με την ολομέταξη, ιβουάρ ταπετσαρία. Λίγο μετά τηλεφώνησε στη βρετανικής καταγωγής αστρολόγο Γουινεδίρ η οποία «εξηγεί» τα περίεργα φαινόμενα κοιτάζοντας στην κρυστάλλινη σφαίρα της.

Η Γουινεδίρ θεωρεί ότι αυτή η μετά Covid-19 εποχή εμπεριέχει αρκετή κακή ενέργεια. Ισως γιατί πολλοί άνθρωποι, ο καθένας με τον τρόπο του, βγάζει αυτά που έκρυβε μέσα του το διάστημα αναγκαστικού εγκλεισμού. Αλήθεια πώς βγήκαν οι άνθρωποι, πλούσιοι και πτωχοί, από αυτή τη θλιβερή περιπέτεια;

Κάποιοι με «τραύματα» σοβαρά και αλλόκοτες συμπεριφορές που τους οδηγούν σε δύσβατα μονοπάτια. Τραύματα τα οποία πρέπει να κλείσουν αν δεν επιθυμούν να γίνονται θέμα συζήτησης στα σαλόνια των yachts ή στα κατάλευκα σοκάκια της λατρεμένης Mykonos. Πολύ γνωστός επιχειρηματίας δημιούργησε λίγα εικοσιτετράωρα πριν επεισόδιο σε ένα από τα πλέον hot spots του Νησιού των Ανέμων, πολυσυζητημένο ολοκαίνουργιο εστιατόριο.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος πρωτοστατεί στα κελεμπιοφόρα beach parties, έπαθε κάτι σαν υστερική κρίση όταν μετά τις ατέλειωτες βουτιές σε πιάτα υψηλής γεύσης αντίκρισε τον λογαριασμό. Τα απανωτά μηδενικά τον έβγαλαν εκτός εαυτού.

Ο συγκεκριμένος άρχισε να φωνάζει λέγοντας ότι πρέπει να… πουλήσει το blue diamond Vacheron Constantin του για να πληρώσει το ποσό. Μμμ! Πώς είναι δυνατόν ο επιφανής επιχειρηματίας να μη γνωρίζει ότι για να φας σε trendy resto στη Μύκονο χρειάζεσαι τουλάχιστον 200 ευρώ το άτομο;

Ο καλογυμνασμένος ανήρ με τα Brunello Cuccinelli εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.