Για τη δραματική τροπή που πήρε η υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μετά την ομολογία του συζύγου της, μίλησε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μιλώντας στον Antenna είπε ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, «δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί την σκότωσε».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος, το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούσαν το ζευγάρι ψυχολόγοι.

Παράλληλα, τόνισε ότι τον δράστη πρόδωσε η γλώσσα του σώματος. «Τα μάτια του έλεγαν άλλα από αυτά που έλεγε ο ίδιος. Ήταν θέμα χρόνου να ηρεμήσει η ψυχή της Καρολάιν αλλά και η μητέρα της που ζητούσε απαντήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κατερινόπουλος χαρακτήρισε μάλιστα τον 33χρονο πιλότο «καλό ηθοποιό που όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες, επικαλείται το καλό του παιδιού του», αναφερόμενος στη δικαιολογία που εκστόμισε όσον αφορά το γιατί δεν ομολόγησε αμέσως το έγκλημα.