Μετά από ένα θέατρο 38 ημερών ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε ότι είναι ίδιος που δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν ρίχνοντας την αυλαία σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Την φρικιαστική πράξη του ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος μετά από πολύωρη, εξονυχιστική και εξαντλητική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο πιλότος ανέφερε ότι προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη μετά από έναν έντονο καυγά με την Καρολάιν. «Την έπνιξα με το μαξιλάρι» φέρεται να ομολόγησε.

Στην ερώτηση δε, γιατί δεν το είπε μέχρι σήμερα και έπαιξε όλο αυτό το θέατρο απάντησε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε για την κάταληξη του παιδιού του, που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Στην κατάθεσή του, βάσει των ίδιων πηγών, ο 32χρονος πιλότος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν εντόνως από το μεσημέρι, ότι το ζευγάρι είχε προστριβές και το μοιραίο βράδυ είχαν για άλλη μια φορά τσακωθεί.

Μάλιστα η άτυχη Καρολάιν φέρεται να απείλησε τον 32χρονο ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει μαζί της και το παιδί τους.

Όπως ισχυρίστηκε ο 32χρονος, είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και χωρίς να καταλάβει πώς, της επιτέθηκε με ένα μαξιλάρι βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Το θέατρο και η υποκρισία

Από συντετριμμένος σύζυγος και πατέρας, που προκαλούσε τη συμπάθεια και την αλληλευγγύη, ο 33χρονος πιλότος αποδείχθηκε συζυγοκτόνος, που προκειμένου να καλύψει το έγκλημά του δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και το 11μηνών βρέφος του.

Λίγες ώρες χρειάστηκαν μόνο για την πλήρη ανατροπή της εικόνας του 32χρονου πιλότου που το βράδυ της Πέμπτης ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στο δωμάτιο που κοιμόταν το 11 μηνών παιδί τους, παγώνοντας και κλονίζοντας το πανελλήνιο.

Μετά το πρώτο σοκ η απέχθεια και η οργή διαδέχθηκαν κάθε θετικό συναίσθημα που υπήρχε προηγουμένως για τον 33χρονο.

Ανατρέχοντας πίσω στο χρονικό του εγκλήματος και τον τρόπο που σκηνοθέτησε τη ληστεία μετά φόνου προκειμένου να κρύψει το έγκλημά του, όλοι είδαν ένα αδίστακτο δολοφόνο χωρίς ιερό και όσιο.

Εβαλε το μωρό του που έκλαιγε να ακουμπά τη νεκρή μητέρα του, που πριν λίγο είχε ο ίδιος δολοφονήσει, προκειμένου να πείσει τους αστυνομικούς για την τραγωδία που δήθεν έζησαν από τους ληστές.

Και τους έπεισε. Κανείς δεν θα ξεχάσει τον αστυνομικό που με δάκρυα στα μάτια περιέγραφε πως το μωράκι προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τη μαμά του.

Την αγριότητα του εκτός από την άτυχη Καρολάιν έδειξε και στο κατοικίδιο της οικογένειας, το οποίο κρέμασε από την κουπαστή της εσωτερικής σκάλας, προφανώς για να είναι πιο πειστικό το σενάριο της ληστείας από αδίστακτους εγκληματίες που θα περιέγραφε στη συνέχεια στην Αστυνομία και θα συντηρούσε ζωντανό 37 ημέρες.

Η σοκαριστική ψυχραιμία

Το ψύχραιμο ύφος του, που είχε προκαλέσει απορίες ήδη από τις πρώτες δηλώσεις του λίγες ημέρες μετά το έγκλημα το διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης που έδινε, με αποκορύφωμα τον τρόπο που μιλούσε όταν εξέφραζε την ενόχλησή του για τις πρώτες υποψίες που άρχισαν να διατυπωνόνται εναντίον του, καθώς υπάρχαν πολλά κενά στην υπόθεση.

«Με είχαν προειδοποιήσει για άπειρες εικασίες, όσο ΄πουλάει’ το θέμα» ήταν το σχόλιο του 32χρονου, ρίχνοντας ευθύνες και κάνοντας να φαίνονται τιποτένιοι όσοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν υπόνοιες για την αθωώτητά του.

«Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να ‘πιαστεί’ από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσει να »πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση» προσέθετε με ψυχραιμία και στωικότητα, που πλέον, που έχουν όλα αποκαλυφθεί, προκαλεί αγανάκτηση.

Η «αντιγραφή» μιας ληστείας

Η απόφαση του καθ’ ομολογία δολοφόνου να καλύψει τα ίχνη του και να σκηνοθετήσει ένα έγκλημα προκειμένου να «βγει» από το κάδρο των υπόπτων, όλα δείχνουν πως ήταν άμεση μετά το συμβάν.

Τότε, αποφάσισε να αντιγράψει ένα πραγματικό περιστατικό, το οποίο του είχε μεταφερθεί από γνωστό σε εκείνον πρόσωπο, και ήταν σχεδόν άγνωστο στο ευρύ κοινό, του οποίου αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον η υπόθεση. Ήταν η ληστεία που έγινε στο σπίτι του εκπαιδευτή του πιλότου, πριν από μερικά χρόνια.

Όπως υποστήριξε στην αστυνομία κατά την ομολογία του, δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του.

Αυτή ήταν η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος.

Όταν ο πιλότος σπάραζε με το παιδί στην αγκαλιά και έλεγε «καλό ταξίδι αγάπη μου»

Μέχρι σήμερα αποφάσισε να παίζει θέατρο, ενώ αρκετές ήταν οι στιγμές που την υποκρισία θα ζήλευε και ο καλύτερος ηθοποιός κόσμου. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανιζόταν κοντά στην οικογένεια της Καρολάιν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ειδικότερα, στις 16 Μαΐου, ο 32χρονος πιλότος είχε επιλέξει να αποχαιρετίσει την σύζυγό του με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο instagram. Μάλιστα, είχε επιλέξει μία φωτογραφία από τον γάμο τους ενώ συνόδευε την ανάρτησή του με τα εξής λόγια: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Όταν αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν

Λίγη ώρα πριν μεταβεί κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ στην Αλόννησο για να τον μεταφέρει στη ΓΑΔΑ, ο ίδιος βρισκόταν στο 4οήμερο μνημόσυνο της Καρολάιν.

Εκεί, οι κάμερες τον «συνέλαβαν» να κλαίει αγκαλιασμένος με τη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία, με τη μητέρα της Καρολάιν να έχει τον πιο δραματικό ρόλο. Σαράντα μέρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης της, η τραγική φιγούρα της μητέρας στο μνημόσυνο συγκλόνισε.

Λίγα λεπτά αργότερα, δε, όταν ερωτήθη γιατί μεταβαίνει στην Αθήνα, είπε απευθυνόμενος προς τη μητέρα της Καρολάιν ότι πηγαίνει για να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο για τη δολοφονία.

Σημειώνεται πως οι γονείς της Καρολάιν είχαν στηρίξει τον 32χρονο από την αρχή σαν να ήταν παιδί τους, ακόμα και όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η πληροφορία ότι οι Αρχές ερευνούν τις αντιφάσεις που προέκυψαν από την κατάθεση του.

Με το βρέφος στην αγκαλιά

Ακόμη μια στιγμή που ο πιλότος επέδειξαν επέδειξε ρεσιτάλ υποκρισίας ήταν στην κηδεία της Καρολάιν, στην Αλόννησο.

Εκεί, έφτασε με το 11 μηνών παιδί του στην αγκαλιά. Οι στιγμές μάλιστα που εκτυλίχτηκαν στο νησί ήταν τραγικές και ο πόνος ανείπωτος.

Ντυμένος στα μαύρα, κρατούσε σφικτά στην αγκαλιά του το βρέφος, ενώ περιτριγυριζόταν από συγγενείς και φίλους. 

 «Να μην τύχει σε κανέναν αυτό που πάθαμε εμείς»

Μετά την κηδεία, ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στα Γλυκά Νερά. Εκεί, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, σημειώνοντας:

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς» είπε συγκεκριμένα πριν αποχωρήσει από το σημείο».