Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του φόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο 32χρονος σύζυγός της ομολόγησε τη δολοφονία της.

Όπως ισχυρίστηκε, είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και χωρίς να καταλάβει πώς, της επιτέθηκε με ένα μαξιλάρι βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Όταν ρωτήθηκε, δε, για ποιο λόγο δεν είχε ομολογήσει όλο αυτό το διάστημα, υποστήριξε πως το έκανε γιατί φοβόταν για την κατάληξη που θα είχε το ενός έτους παιδί του που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Μέχρι σήμερα αποφάσισε να παίζει θέατρο, ενώ αρκετές ήταν οι στιγμές που την υποκρισία θα ζήλευε και ο καλύτερος ηθοποιός κόσμου. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανιζόταν κοντά στην οικογένεια της Καρολάιν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο «αποχαιρετισμός»

Ειδικότερα, στις 16 Μαΐου, ο 32χρονος πιλότος είχε επιλέξει να αποχαιρετίσει την σύζυγό του με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο instagram. Μάλιστα, είχε επιλέξει μία φωτογραφία από τον γάμο τους ενώ συνόδευε την ανάρτησή του με τα εξής λόγια: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Όταν αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν

Λίγη ώρα πριν μεταβεί κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ στην Αλόννησο για να τον μεταφέρει στη ΓΑΔΑ, ο ίδιος βρισκόταν στο 4οήμερο μνημόσυνο της Καρολάιν.

Εκεί, οι κάμερες τον «συνέλαβαν» να κλαίει αγκαλιασμένος με τη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία, με τη μητέρα της Καρολάιν να έχει τον πιο δραματικό ρόλο. Σαράντα μέρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης της, η τραγική φιγούρα της μητέρας στο μνημόσυνο συγκλόνισε.

Λίγα λεπτά αργότερα, δε, όταν ερωτήθη γιατί μεταβαίνει στην Αθήνα, είπε απευθυνόμενος προς τη μητέρα της Καρολάιν ότι πηγαίνει για να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο για τη δολοφονία.

Σημειώνεται πως οι γονείς της Καρολάιν είχαν στηρίξει τον 32χρονο από την αρχή σαν να ήταν παιδί τους, ακόμα και όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η πληροφορία ότι οι Αρχές ερευνούν τις αντιφάσεις που προέκυψαν από την κατάθεση του.

Με το βρέφος στην αγκαλιά

Ακόμη μια στιγμή που ο πιλότος επέδειξαν επέδειξε ρεσιτάλ υποκρισίας ήταν στην κηδεία της Καρολάιν, στην Αλόννησο.

Εκεί, έφτασε με το 11 μηνών παιδί του στην αγκαλιά. Οι στιγμές μάλιστα που εκτυλίχτηκαν στο νησί ήταν τραγικές και ο πόνος ανείπωτος.

Ντυμένος στα μαύρα, κρατούσε σφικτά στην αγκαλιά του το βρέφος, ενώ περιτριγυριζόταν από συγγενείς και φίλους.

 «Να μην τύχει σε κανέναν αυτό που πάθαμε εμείς»

Μετά την κηδεία, ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στα Γλυκά Νερά. Εκεί, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, σημειώνοντας:

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς» είπε συγκεκριμένα πριν αποχωρήσει από το σημείο».