Για τις αποκαλύψεις περί παρενοχλήσεων και βιασμών στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Όχι. Δεν έτυχε να είμαι παρών σε τέτοιου είδους περιστατικά, δεν έτυχε και να μου συμβούν. Θα μπορούσε να είχε τύχει» σημείωσε και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Γνωρίζω τον Λιγνάδη. Μια φορά, το 2008, έπαιξα μαζί του. Τι να πώ; Ότι μπορούσε να δει κάποιος αυτό το πράγμα; Όχι δεν μπορούσε να το δει. Το σοκ είναι μεγάλο για όλους μας. Δεν μπορεί να πάει το μυαλό σου. Εκτός αν είσαι πιο στενός άνθρωπος του. Αλλά και πάλι μπορεί να μην ξέρεις» υπογράμμισε.

Παράλληλα, τόνισε πως αν ήταν στη θέση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη θα είχε παραιτηθεί.

«Υπάρχει ένας μεγάλος θυμός και όχι αδικαιολόγητα. Αν εγώ ήμουν υπεύθυνος για κάτι, έστω και εν αγνοία μου, θα παραιτούμουν. Μόνο και μόνο για λόγους ευθιξίας. Αλλά αυτό θα το έκανα εγώ. Ο καθένας αποφασίζει τι θέλει να κάνει και κρίνεται για αυτό. Αν ήμουν στη θέση της υπουργού θα το έκανα. Και πολύ νωρίς» είπε και πρόσθεσε:

«Γιατί όταν άκουσα τις αποκαλύψεις για τα παιδιά με έπιασε μια αδιόρατη ενοχή. Παρότι δεν είχα καμία σχέση με το θέμα. Έλεγα στον εαυτό μου ‘’εσύ που είσαι μέσα σε αυτό;’’. Ίσως επειδή έχω οικογένεια και παιδί».

«Το τέρας δεν υπάρχει. Υπάρχει όταν το βλέπουμε ως τέρας. Όταν συνασπιστούμε όλοι μαζί το τέρας είναι μυρμήγκι. Ας μιλήσουν ελεύθερα οι άνθρωποι» τόνισε με νόημα.