Η οικοδέσποινα στο mansion της Πολιτείας το οποίο μοιάζει με πύργο στη βρετανική εξοχή (η ίδια και ο σύζυγός της επισκέπτονται πάντα τον Ιούνιο το Ασκοτ για να απολαύσουν μαζί με γαλαζοαίματους και τζετ σέτερ τις εμβληματικές ιπποδρομίες) φορούσε στη διάρκεια του dinner ένα floral outfit by Giambatista Valli, αγαπημένου designer της Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ.

Το είχε συνδυάσει μάλιστα με δωδεκάποντα πέδιλα στο χρώμα τού… τοματοπελτέ, όπως σχολίαζαν γελώντας δύο από τις προσκεκλημένες.

Η λιβανέζικης καταγωγής Αμάλ, έλεγε κυρία η οποία είναι επίσης από τη συγκεκριμένη χώρα, υποστηρίζει με πάθος τους συμπατριώτες της σχεδιαστές, ιδιαίτερα τους νεότερους, μέλη μιας ομάδας για την οικονομική ενίσχυση της Βηρυτού. Η πόλη προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της μετά από εκείνη την τρομακτική έκρηξη πριν από μερικούς μήνες.

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ επιλέγει μάλιστα μαζί με την Μπιγιονσέ τσάντες του brand Sarah’s Bag.

Ευαισθητοποιημένη πάντα η διάσημη δικηγόρος σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επιβίωση φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων αλλά και τη διάσωση μνημείων με μεγάλη ιστορία.

Στο private dinner ακούσαμε επίσης ότι οι γάμοι του υιού πασίγνωστων Λιβανέζων οι οποίοι διαμένουν στη χώρα μας μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο. Πάντα με φόντο το Μόντε Κάρλο.