Ενα μικρό φορτηγό είχε σταματήσει έξω από το λαμπερό, κιτς όμως, mansion. Δύο άνθρωποι από το προσωπικό της κατοικίας των γνωστών επιχειρηματιών τοποθετούσαν μέσα σε αυτό σάκους οι οποίοι περιείχαν τραπεζομάντηλα, πετσέτες αλλά και μικρές μάλλινες εσάρπες οι οποίες δίνονταν στις κυρίες με σκοπό να τυλίξουν τους καλοσχηματισμένους, «ευαίσθητους» ώμους τους.

Οι ιδιοκτήτες της αχανούς κατοικίας διαθέτουν ένα άλλο, πιο «ταπεινό» οικοδόμημα στην περιοχή της Κάτω Κηφισιάς.

Εκεί λοιπόν το προσωπικό, σε χώρους που βρίσκονται τεράστια, επαγγελματικού τύπου πλυντήρια, μεταφέρει όλα αυτά που χρησιμοποιήθηκαν από τους καλεσμένους στα ιδιωτικά μικρά, χρυσοφόρα όμως γεύματα.

Η οικοδέσποινα ζήτησε να αποκτηθεί η συγκεκριμένη κατοικία, κρυμμένη μέσα στο πράσινο, με σκοπό να πλένονται οι λινές, χειροποίητες πετσέτες, τα τραπεζομάντηλα αλλά και τα σατέν μαύρα Armani σεντόνια της κρεβατοκάμαρας.

Ο δυνατός ήχος των πλυντηρίων στον κάτω όροφο της βίλας στην Πολιτεία ενοχλούσε την ιδιοκτήτρια, λάτρη των outfits by Saint Laurent και Etro. Ετσι βρέθηκε η λύση της μικρής κατοικίας στην Κάτω Κηφισιά.

Το τελευταίο ιδιωτικό δείπνο στο υπερπολυτελές mansion φιλοξένησε πάντως έξι πολύ γνωστούς επιχειρηματίες με τις «πνιγμένες» στα real diamonds συζύγους τους.

Ο σεφ που μαγείρεψε ειδικά είναι ο πλέον δημοφιλής στην Αθήνα.