Οι «Δύσκολες στιγμές», το τραγούδι που έχει στιγματίσει την πρώτη δεκαετία του αιώνα, δεν λείπει ποτέ από τα προγράμματα της ερμηνεύτρια. Σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους από τον δίσκο «Τόση αγάπη πώς να χαθεί» του 2002 το κομμάτι συγκαταλέγεται σίγουρα στα κλασικά της.

Από τον ίδιο δίσκο πάλι σε σύνθεση και λόγια του Γιώργου Θεοφάνους η ερμηνεύτρια διάλεξε και το «Αχ» αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Δεν θα ήθελα να είμαι κάπου αλλού παρά μόνο εδώ σήμερα. Και το λέω μέσα από την καρδιά μου. Ότι και να συμβαίνει εμείς βρίσκουμε τρόπο να είμαστε κοντά. Γιορτάζουμε μαζί τα Χριστούγεννα με πολλή μουσική. Γιατί η μουσική είναι αγάπη και τα κύματά της, η ενέργεια της, μας αγκαλιάζει όλους ξεπερνώντας αποστάσεις και καταστάσεις. Στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου σε όλους. Σε οικογένειες, σε μικρές παρέες σε φίλους και στους πιο μοναχικούς μας. Σήμερα ανοίγουμε την καρδιά μας και δεν μετράμε προβλήματα. Μετράμε τα καλά που έχουμε και την ευλογία που ζούμε γιορτάζοντας όλοι εμείς παρέα. Η μουσική είναι αγάπη και σήμερα γιορτάζουμε Χριστούγεννα μαζί και έχουμε μια πολύ μεγάλη έκπληξη για όλους εσάς».

Με αυτά τα λόγια η Νατάσα Θεοδωρίδου καλωσόρισε τους τηλεθεατές του MEGA προετοιμάζοντας τους για μια μαγική βραδιά.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η «Αχάριστη καρδιά» του 1998 σε μουσική Τριαντάφυλλου και στίχους της Ελένη Γιαννατσούλια και το «Τελικά δεν αξίζεις» από το 2006.